Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kardiolog |
Witam poszukuje dobrego kardiologa w Łomży.Pilne! ***************
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kardiolog |
Dr Pędzińska, naprawdę polecam. Przychodnia na ul. Polowej, ale nie licz na szybkie (kolejki na październik) dostanie się na NFZ, prywatnie może szybciej.
|
|
dr. Anna Szumowska-Pędzińska ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
A jakiś tel kontakt. na prywatna wizytę ? ***************
|
|
Telefon taki sam jak to przychodni na Polowej, rejestratorki umawiają państwowo lub prywatnie, tel. 86 215 16 96.
|
|
86 215 16 96 ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
oo, nie zauważyłam, że już nr został dodany ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
dr Kolakowski i dr Krynicki polecam
|
|
A gdzie przyjmuje Kołakowski ? ***************
|
|
tylko Kołakowski reszty pod żadnym pozorem nie polecam oczywiście pisząc reszta mam na myśli nazwiska tu wymienione wczesniej. Santreo
|
|
A Pan Kołakowski przyjmuje na ulicy Wyszyńskiego tam jest prywatna poradnia kardiologiczna - na miejscu można zrobić tez szereg specjalistycznych badań. To jest budynek parterowy po prwej stroni w głebi idąc w kierunku nowego basenu . Skręcasz dokładnie przez ciągiem tych budynków gdzie jest siłownia Intercosmetik w prawo i na wprost masz ten budynek. Kiedy i dokładnie w jakie dni przyjmuje nie wiem ale podejdz tam i tam masz wszystkie informacje z telefonami do poszczegolnych kardiologów. Santreo
|
|
Kiedyś ktoś polecał mi Panią Serwatko czy jakoś tak a teraz musze sam iść do kardiologa nie wiecie gdzie obecnie przyjmuje i jakiś kontakt ewentualne???
|
|
Dr. Serwatko przyjmuje w poradni w szpitalu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |