Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nocne rozważania. |
Wydawać by się mogło, że usługi prostytutek są drogie. W końcu 150-200 zł za godzinę tu kupa kasy. Jednak można na to spojrzeć zupełnie inaczej- stała partnerka też jest olbrzymią inwestycją, gdyż trzeba poświęcić jej dużo pieniędzy a także czasu, który przecież też kosztuje. Dlatego paradoksalnie dla osób ceniących swój czas i mających go mało usługi prostytutek mogą okazać się tańsze, aniżeli wchodzenie w długotrwały i angażujący związek. Po prostu taka osoba przychodzi, płaci, posuwa ile wlezie i idzie sobie. Nie trzeba słuchać narzekań na bolącą głowę, kupować kwiatów i wysłuchiwań marzeń o macierzyństwie. Wydaje Wam się, że te moje obliczenia są słuszne? Bo uważam, że każdy wydatek trzeba rozpatrywać nie tylko pod względem ilości pieniędzy jaka wyparuje z naszego portfela, ale też zaoszczędzonych środków. Czy więc można twierdzić, że faktycznie prostytutki są drogie? A może to się zwyczajnie opłaca?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nocne rozważania. |
www.odloty.pl :):)
|
|
o ja piernicze !!!!!!!! Fanka jesteś wielka :):):):):)
|
|
masakra...
|
|
Wiesz co? Co po części może i masz racje. A co z kosztami gdy taki człowiek ma duże potrzeby sexualne ? Raz w tygodniu do takiej pani podymać a co potem na ręcznym jazda? Moim zdaniem stała partnerka jest o wiele lepsza, nawet jeśli czasem pogdera. Dasz raz w miesiącu 2-3 stówy na coś tam i masz calutki miesiąc;) A gadanie? da się przywyknąć ja tam swoją żoneczkę kocham nawet jak brzęczy czasami!!!
|
|
a co z kosztami leczenia w razie zlapania jakiegos paskudztwa.Po za tym czas z pania lekkich obyczajow jest ograniczony na swoja kobiete mozesz popatrzec jak sie kreci w kuchni,jak sie kapie-a to wszystko tak fajnie nakreca.Ale oczywiscie jak kto woli. A tak na marginesie:fanka ty jestes facetem,bo kobieta nie doszlaby do takich wnioskow,godnosc by jej nie pozwolilaby.
|
|
dziewczyno otworzyłaś mi oczy !
|
|
No i największa zaleta - istnieje wielka szansa na otrzymanie gratisu - syfa. Extra :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |