Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kradzież dziennika w "katoliku" |
Wczoraj gdy uczniowie skończyli lekcjie zginą dziennik lekcyjny jednej z klas "katolika". wieczorem do pani derektor zadzwonił jakiś mężczyzna i powiedziałem ze chce pieniądze , za owy dziennik. Dziś w "katoliku" zwołana zostaje rada na której ma być podjeta decyzja co do dalszych losów uczni, jednym z rozwiązań jest wydalenie calej klasy ze szkoły. Pani derektor nie chce zadzwonic na policje ,ponieważ jak mówi nie chce stracic renomy tej szoły gdy ta sprawa sie rozgłosni . Moim zdaniem jeżeli pani derektor nie chce zadzwonic to ważniejsza jest jej renoma szkoły, niż los uczniów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kradzież dziennika w "katoliku" |
To jak nie dzwonic na Policje jak to jest juz na forum jeden drugiemu przekarze i policja bedzie wszystko wiedzieć ! Ps. a ile chciałza ten dziennik ?
|
|
Buhehehehe... pewnie jakis pilny uczeń to zrobił teraz zamieszanie się robi :-)
|
|
Gratuluję pomysłu: po pierwsze pani dyrektor szkoły (czytamy wyżej w poście) po drugie autorowi tego postu (teraz już będzie o tym głośno) po trzecie tym, co dziennik ukradli :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
" Wczoraj gdy uczniowie skończyli lekcjie zginą dziennik lekcyjny jednej z klas "katolika". wieczorem do pani derektor zadzwonił jakiś mężczyzna i powiedziałem ze chce pieniądze , za owy dziennik. " zwracam uwage na czesc " i powiedziałem ze chce pieniądze , za owy dziennik. " czyzbys sam ten dziennik buchnal ? pozzdrawiam
|
|
Dobra uwaga szamac. o typ beuhehehe i wszystko jasne :))))))
|
|
błędy błędy błędy ... dyrektor nie derektor a jezeli nie chce dzwonic na policje to ma problem :) [ przeciez maja zakladnika i chca za niego pieniądze ] hehe
|
|
Kiler... to jseszcze to trzeba by dodać :) "lekcjie" -> lekcje "zginą" -> zginął "derektor" -> j.w. "uczni" -> uczniów I z innej strony: "Jednym z rozwiązań jest wydalenie calej klasy ze szkoły" ...jeśli to prawda to gratuluję pomysłu.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Oj bledy nie sa istotne! Moim zdaniem powinno sie wezwac policje, bpo na tym ucierpia tylko niewinni uczniowie!!!
|
|
|
2 liceum
|
|
Podoba mi się ... w katolicy w katoloku kradną ... a gdzie przykazanie "nie kradnij". Kraść jest nie po katolicku, więc wszystkich niekatolików (złodziei, cudzołożników i innych ...) powinni wyrzucać z "katolika". Zostałaby tylko sprzątaczka, bo ona nie ma co ukraść :). A swoją drogą to przecież nic wielkiego się nie stało. Kradzieże edzienników zdarzały się zawsze i zawsze bedą się zdarzać. Teraz trzeba zrobić tylko przez tydzień codziennie po jednej klasówce z całego materiału (oczywiście z każdego przedmiotu) i będą oceny na półrocze ;). -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Wczoraj gdy uczniowie skończyli lekcje zginął dziennik lekcyjny jednej z klas "katolika". Wieczorem do pani dyrektor zadzwonił jakiś mężczyzna i powiedział ze chce pieniądze , za owy dziennik. Dziś w "katoliku" zwołana zostaje rada na której ma być podjeta decyzja co do dalszych losów uczniów, jednym z rozwiązań jest wydalenie calej klasy ze szkoły. Pani dyrektor nie chce zadzwonic na policje ,ponieważ jak mówi nie chce stracic renomy tej szoły gdy ta sprawa sie rozgłosni . Moim zdaniem jeżeli pani dyrektor nie chce zadzwonic to ważniejsza jest jej renoma szkoły, niż los uczniów.
|
|
Anonim.m nie wiem czy Ci by było sympatycznie gdy byś miał pół roku charować za free. A znam sytułacje gdzie za wyrwanie kartki z dziennika dziewczyna dostała 3.000zł kary i 2 lata w zawiasach na rok.:P :D
|
|
O jakim harowaniu mówisz? ... kto widział dziś harującą młodzież??? ... oburzysz się pewnie zaraz, ale mówię to na przykładzie mojej córki (średnia około 5 a nie uczy się prawie wcale) i jej grona rówieśniczego z liceum o "trochę" wyższym poziomie niż "katolik". Jak ja chodziłem do szkoły (kilkanaście (dziesiąt) lat temu, to kradzieże dzienników były na porządku dzienny (tzn. zdarzały się w szkole przynajmniej kilka razy) i jakoś nic złego się nie działo. Może ta kradzież uratuje jakąś zagrożoną osobę od pały? ... zawsze w nieszczęściu trzeba szukać i pozytywnych aspektów ... a tak poza tym, to uczniowie w klasie wiedzą, kto to zrobił więc mają do kogo kieować pretensje ... niech mu obiją maskę i po krzyku ... Ale nie powinniśmy się temu dziwić ... polak->katolik ... polak->pijak ... pijak->złodziej ... pijak-->dziwkarz ... dziwkarz->cudzołożnik ... dziwka->k...a itd czyli katolik=pijak, złodziej, dziwkarz, cudzołożnik, ku..a ... ......... liceum jest katolickie, więc .... sami widzicie, jaki element tam się znajduje ;) -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Anoni.m ja się ucze w mechaniaku i niewiem jak jest w innych szkołach ale wiem że jak chce się mieć dobre oceny i wynieść coś ze szkoły to trzeba "charowć". A co do polaka to się zgadzam w 100%
|
|
Ja jestem Polakiem, nie jestem pijakiem, dziwkarzem, złodziejem, księdzem, błogosławionym, nawiedzonym. I co?
|
|
Pewnie jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę ;)) -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
ttt ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |