Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wynajem billboardu |
czy jest mozliwosc wynajecia billboardu w lomzy na 1 dzień? jak tak to jaki jest koszt?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wynajem billboardu |
ALE RZAL
|
|
Ty jesteś poważny , zadając tu takie pytanie ? uważasz, że tu znajdą się ludzie wynajmujący billboardy reklamowe ? jak większość to gimnazjaliści, czy bezrobotni
|
|
zapytaj może, gdzie wynająć prywatnego odrzutowca i ile za godz. lotu !
|
|
ok zapytam. to forum ogólne, więc mogę pytać o to, o co chce, jeżeli nie masz pojęcia na ten temat to się odwal i wyżywaj się na wlasnych dzieciach/sąsiadach/zwierzetach, a nie tu. i ciagle bedzie ciagniety ten cholerny stereotyp, o łomżyniakach wsiurach i chamach;] pozdrawiam.
|
|
dziecko, a co ty się tak pienisz ? z takim podejściem do interesu , to ty biznesu nie zrobisz,
|
|
dam Ci kontakt do człowieka który się w Łomży zajmuje takimi tematami 602 689 958
|
|
koleszko jest mozliwosc tylko nie wiem czy ci to jest oplacalne na 1 dzien nie duzo wiecej zaplacisz za tydzien a wktorym miejscu chcesz ??? to ci dam nr
|
|
Hmmmmm a może to wcale nie chodzi o reklamę :)
|
|
dokladnie, wcale nie chodz mi o reklame. Najbardziej zalezy mi na billboardzie obok Lidla na Legionów, lub obok Kauflanda
|
|
eh te kobiety;)
|
|
?
|
|
Chcesz się oświadczyć,czy wyznać miłość?
|
|
Hehe wiedziałam :) A wy zamiast wyciągać pochopne wnioski i mieszać z błotem to byście zapytali :D Ehh .... obok lidla i kauflandu to są raczej telebimy. Spróbuj u Ilaszczuka, tak mi się wydaję że powinien Ci pomóc :) http://www.telebim-lomza.pl/index.php Powodzenia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |