Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca wiomar |
nie radze tam pracowac chyba ze masz silne nerwy i dobro psyche tomi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca wiomar |
hmm ciągle słyszę podobne opinie, a mnie zapraszali na rozmowę o pracę.
|
|
To idz!!! To twoja życiowa szansa ,może uda ci się zdobyć tam pracę ...
|
|
właśnie Paweł , musisz wykorzystać tą życiową szansę, którą dał Ci los, nie zmarnuj jej! ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Jak wyzej, tym bardziej w tak znanej i cenionej łomżynskiej firmie.....HIC!
|
|
znam kilka osob ktore tam pracowaly,poczawszy od magazynierow po przedstawiciela handlowego!!! szczerze przestrzegam!!!daj z siebie wszystko i poszukaj czegos innego...
|
|
a ty juz pracowales,to sam wiesz nie doczytalem dobrze
|
|
Biernaczento ja jak byłam na rozmowie w sprawie pracy to kierownik przeprowadzał ze mną rozmowę w taki sposób ze palił papierocha i pił kawkę. Świadczy to jakie te pan ma poszanowanie do przyszłych pracowników! Więcej tam nie pójdę!
|
|
andziorek to ty myslisz ze szef kawy pic niepowinien i papierosa palic jak z toba rozmawia? hehehe,szef moze wszystko robic.My cos potrzebujemy a nie on od nas,my chcemy zeby nam dal na zycie i nas utrzymywal dal nam godne zycie.
|
|
wpm , taki szew jak on, to ja mam na du.pie, a Tobie radzę, jak gdzieś pójdziesz na rozmowę kwalifikacyjną to w trakcie żuj gumę , a na pewno robotę załapiesz
|
|
Na godne życie to stać tylko szefów! Pracownicy to żebracy! A o wiomarze w archiwum tego forum jest wszystko! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
Byłem na rozmowie w sprawie pracy . Chociaż mieszkam 20 km od Łomzy zaprosił mnie na rozmowe juz gdy wszedłem do biura to smierdziało dymem od papierosów a gdy się ze mna witał to jeszcze w prawej dłoni tego papierosa trzymał i nawet dupska nie podniósł jedynie o co zapytał to skad jestem i co potrafię na co mu odpowiedziałem i odpowiedział " zastanowię się" i sie do pana odezwę" Strata czasu i pieniędzy na paliwo.Nawet człowiek się nie odezwał . Rozmowa trwała ledwie 2 minuty. A tym bardziej ,że babka z sekretariatu taka chuda co pracuje tam w biurze jest bezczelna - nie odpowiada na maile, nie odbiera telefonu a jak już to wlacza sobie sekretarke albo odbiera telefon i kladzie na biurku by tylko naliczyć kasę . Dziwię się samemu włascicielowi tak samo jak i pracownikom jakich tam zatrudnia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |