Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam dobrze płatnej pracy |
witam wszystkich.moze ktos ma jakies namiary na jakas dobrze platna prace tak a zeby sie czegos dorobic poza garbem. TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam dobrze płatnej pracy |
w dzisiejszych czasach najlepsza praca jest jakakolwiek i nie musi być dobrze płatna
|
|
a wogole w tej calej lomzy przyjuja gdzies do pracy
|
|
rozejrzyj się wkoło , wszędzie na Ciebie czekają, możesz nic nie robić, a dobrze zarobić
|
|
wiem ze w niejakiej firmie na nowogrodzkiej gdzie jakies przyprawy robia kolo retro przyjmuja ale slyszalam ze to obuz pracy ale nie wiem na sto procent
|
|
turbodymoman ty to chyba w cuda wierzysz! W Łomży to już nawet na jaką kol wiek nie masz co liczyć chociaż należy szukać konkretnej bo za te grosze co tu płacą to nikt rodziny nie utrzyma i nie dziwne że paliwo drogie! Albo jak masz wujka prezesa to znajdziesz! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
Następny obóz pracy których w okolicy dostatek! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
skocz mi po browarki, zarobisz troche :) zadna praca nie hańbi
|
|
Jeśli wierzyć rządzącym to Polska nadal jest zielona wyspą, na której wzrost gospodarczy zachód patrzy z zazdrością. Więc ktoś szukający dobrze płatnej pracy nie powinien budzić zdziwienia.
|
|
I nie dziwi bo za minimalną nie da się żyć a łomżyńscy pracodawcy nawet nie myślą o podwyżkach które jak najbardziej są potrzebne przy obecnej drożyźnie. Tylko oszczędności,cięcia i praca a raczej harówa za 1200 zł po ok. 300 godzin!!! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
Słyszałem ze poszukiwany jest model do zdjęć (aktów) męskich artystycznych. Chyba dobrze płaca
|
|
zapomniałeś chyba napisać co oferujesz w zamian za dobrą płacę? Bo za nic dobrej płacy nie dostaniesz...
|
|
Poszukuję pilnie pracy w celu zdobycia doświadczenia w biurze rachunkowym lub w księgowości bezpłatnie. Propozycje proszę wysyłać na e-mail: poczta7777777@interia.eu ogłoszenie dodane 2012-01-25
|
|
Szukam sklepu, który nauczy mnie pracy w sklepie bez wynagrodzenia, K-50 jestem energiczna i dyspozycyjna telefon: 514514792 ogłoszenie dodane 2012-01-25
|
|
startuj na radnego z takim poglądem
|
|
Co to za ogłoszenia?!!! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
dawaj h.....m dupy 200 zł na godzine 10 numerow dziennie to sobie policz ile zarobisz i masz namiar na dobrą płatną prace
|
|
Ogłoszenia z 4lomza dział praca.
|
|
dobra praca jest w biebrzy,zawsze atrakcyjna i mozna tam zarobic,dziewczyny robcie rekrutacje.
|
|
Mam dla Ciebie propozycję zarabiania dość sporych pieniędzy. Trzeba tylko trochę popracować w Necie (tak do kwietnia 2012r.) a potem co miesiąc masz konkretną kasę!!! Niżej przesyłam Ci info: Potrafisz w Internecie zaprosić min. 5 osób chętnych do współpracy? Jeśli tak, to czytaj dalej... Jedyna okazja zarobienia niesamowitych pieniędzy!!! Cała praca polega tylko na zapraszaniu chętnych aby zarejestrowali się do WAZZUB. Za każdą osobę, która zarejestruje się z Twojego linka lub z linka osoby zaproszonej przez Ciebie (do piątego poziomu włącznie), otrzymasz ok. 1$ - dożywotnio,Rejestracja odbywa się TYLKO z linka osoby już zarejestrowanej, więc nie ma żadnych przekrętów. http://signup.wazzub.info/?lrRef=b2bb2
|
|
Weź ty się przynajmniej uczesz dobra????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |