Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tlumacz |
Witam witam... Zimno i chce slonca zaraz ktos ma moze pod reka?? ale wracajac do tematu..potrzebny mi tlumacz przysiegly jez dunskiego lub jesli sie orientujecie to gdzie w lomzy sa tlumaczenia roznych jezykow w jednym miejscu?? Dzieki bardzo za odp.. Pozdrawiam Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tlumacz |
" tlumacz przysiegly jez dunskiego" w Łomży ??? , na jakim Ty świecie żyjesz martuchnam, zejdż na ziemię , bo to ŁOMŻA właśnie ! Pozdrawiam niepoprawną optymistkę !
|
|
hahaha wiem ze lomza...ale jak sie nie myle gdzies mi sie machnelo kilka tyg temu ogloszenie ze w lomzy jest biuro tlumaczen z roznych jezykow tylko wlasnie nie pamietam gdzie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
|
|
dziekuje bardzo Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
fanka bocianka to , tlumacz przysiegly jez dunskiego" w Łomży ? czy ogólnopolskie firmy internetowe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |