Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A Pan prokurator Wilk mówił ,że jest tak bezpiecznie !!! |
Czterech młodych mężczyzn zatrzymali policjanci w związku z trzema rozbojami do których dochodziło w Łomży i okolicy na przełomie grudnia i stycznia. - Scenariusze trzech rozbojów prawie takie same – mówi Urszula Brulińska KMP w Łomży. - Do pokrzywdzonych podchodzą sprawcy bez większego powodu kopią, uderzają pięściami, powodując obrażenia ciała, i nie zabierają żadnych fantów. A dosłownie tydzień temu zarówno prokuratura jak i policja odtrąbiła wielki sukces w postaci poprawy stanu bezpieczeństwa na mieście. Już wczesniej pisałem ,że to ściema jak nic. Santreo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A Pan prokurator Wilk mówił ,że jest tak bezpiecznie !!! |
Ha ha ha no są różne metody robienia ludzi w balona ale zawsze robi się to zwykle inteligentnie. Ostatnie informacje prokuratury i policji oceniające stan bezpieczeństwa na terenie miasta to tak jakby ktoś napluł mi w oczy w ja stwierdzam ,ze deszcz pada. W sytuacji wzrostu liczby zabójstw i to dokonanych w sposób szczególnie brutalny , wzrostu przestępstw spadek liczby wykroczeń a więc takich bzdur którymi nie chce sie zająć sąd i prokurator z razji i małej wagi staje się koronnym argumentem ,że jednak w mieście jest bezpiecznie. Podobnie ma sie sprawa z bezpieczeństwem na drogach mimo powaznego wzrostu liczby osób zabitych bo aż o 20 % spadek liczby kolizji a więc tych zwyczajnych słuczek ma świadczyć , że w naszym mieście jest bezpiecznie. No koń by się uśmiał zważywszy ,że poczucie przeciętnego mieszkańca Łomzy jest odwrotnie proporcjonalne do dobrego samopoczucia policji i prokuratury. Jakoś jadąc ulicami ,chodząc nim nie mamy takiego poczucia bezpieczeństwa a wręcz odwrotnie na ulicach aż sie roi od piratów drogowych a przejście przez miasto wieczorem bez zaczepki jest trudne. Wszak to wieczorekm idący prezydent został zaczpiony wciągnięty do domu i pobity. A tu proszę miasto jest bezpieczne chyba z perspektywy ciepłych gabinetów miejscowych desydentów. Sprawa jest bardziej śmieszna zważywszy ,ze wszystkie wkazniki pracy policji a więc liczba ujawnionych wykroczeń padła na pysk.Liczba zatrzymanych nietrzeżwym tez spadła. I tu o dziwo zamiast zastanowić się ,ze jest to wynikiem braku efektywnej pracy policjantów ,braku zaanagazownaia i zainteresowania tym co sie faktycznie dzieje na drogach i na mieście przedstwaia sie to jako efekt poprawy bezpieczeństwa tzn ,ze ludzie mniej popełniają wykroczeń i mamy mniej piratów drogowych na drogach a trzezwośc za kierownica jest ceniona ponad wszystko. LUDZIE CUD NAD NARWIĄ. Problem w tym , że przeciętny mieszkaniec miasta tego cudu nie dostrzega . Panowie dysydenci więcej szacunku dla mieszkańcow miasta i dla siebie samych czy myslicie podobnie jak premire Tusk ,że ciemny lud lomzyński to kupi Santreo
|
|
prokuratura umorzyła postępowanie w sprawie włamania na moją skrzynkę mejlową a "bezradny" Sąd wobec konkordatu usankcjonował to umorzenie. Policja ustaliła że włamania dokonano z użyciem sprzętu komputerowego zainstalowanego na jednej z parafialnych plebani w Diecezji Łomżyńskiej. Posiadam kontrowersyjne zeznania księdza który był przesłuchiwany w tej sprawie przez policję. Włamania dokonano kilka dni po tym jak pracownik Nuncjatury Apostolskiej z którą przeprowadziłem korespondencję skierował mnie ze sprawą którą tam złożyłem do trzech kongregacji w Rzymie i Watykanie to jest : ds. Wiary, ds. biskupów, ds. Kapłanów Następnie "odwołano Biskupa Stefanka" to taki emerytalny zbieg okoliczności. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia... Łomża w której niewiarygodną a raczej niewygodną prawdę próbuje się ukryć a raczej pogrzebać nie tylko wyrokiem cywilnej prokuratury i sądu jest odgórnie zakłamana. A jednak ta prawda przez liderów duchownych i świeckich wdeptana w ziemię tą religijną Ziemię Łomżyńską i tak sama oddolnie odrasta. ECCE " SANHEDRYN" Rzymskokatolicki ...
|
|
Dla tego jest bezpiecznie że ich capnęli i posiedzą trochę :):):) Ehhhh ...... szkoda że już na białe niedźwiedzie nie wywoża takiej swołoczy :(:(
|
|
Mr_Andrzej: Ubolewam. Ale nad kim to nie bardzo wiem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |