Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do admina |
Brak słów............... Ładnie to tak kasować konto??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do admina |
a co ci skasował ? Kurczak1980
|
|
skasowali misiowi REKLAMĘ baru !
|
|
jakiego baru ? Kurczak1980
|
|
Dałem ogłoszenie a on mi konto skasował:P dział ogłoszenia jest 1000000lat za murzynami więc czasem ktoś by chciał coś szybko sprzedać i pisze na forum,normalka ale żeby konto od razu kasować?..
|
|
kamilek031090xd miał jakąś kartę do sprzedania za dychę
|
|
i DOBRZE zrobi !
|
|
zezowate szczęscie może komuś się to przyda bo dla mnie jest już bezużyteczne tylko leży a kasa by się przydała bo w tej łomży je.... roboty nie ma,na "chleb" by zawsze było..
|
|
Mi też usunęli konto :) dla tego pisze co to za chamstwo na tym forum ?! albo już te AKTA działają , kamilek za wysoko cenisz te swoje produkty nikt nie weźmie ja ogłaszałem również nie dawno komputer i jedna osoba była zainteresowana a patrze w dziale ogłoszeń to na każdej stronie sprzedam komputer i to za 300 zł czyżby każdy sprzedaje komputer bo się obawia nalotu policji ?? czy w Łomży kryzysu nie ma i wszyscy kupują są nowe komputery z i7 :)
|
|
Jeżeli za wysokie ceny to proszę o propozycje,rozpatrze każdą:) Nie kupujcie i7,bierzcie i5 2500k :) A z tym ACTA masz chyba rację:P
|
|
I skasowany post....:/
|
|
z adminem nie ma żartów :)
|
|
Autor: robciu (---.205.45.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 30-01-12 16:00 z adminem nie ma żartów :) Nikt nie jest idealny ale Każdy ma w sobie coś wyjątkowego Autor: Kurczak (---.play-internet.pl) Data: 30-01-12 16:55 to debil Kurczak1980 to o mnie chodziło ??????????? czy się pomyliłem
|
|
Masakra...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |