wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wesele w Retro

Poszukuję opinii na temat wesela w tej Restauracji - w sensie jakie doświadczenia macie jako gości lub organizatorzy. Proszę o rzetelne i rzeczowe wiadomości bez zbędnych komentarzy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wesele w Retro

w mojej opinii za mała sala, i trochę głupio, że w jednej sali się bawią, w drugiej jedzą, do tego dochodzi cena, strasznie się cenią...

raz zamówiłem tam gryczaną - niedogotowana

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

uważam ze lokal bardzo fajny ,co do ceny zależy czego się oczekuje i za ile myśle że można się dogadać z każdym

Andrzej W.

adamosxx , debilu , a kto by cię tam wpuścił ?
śmietniki z odpadkami, to oni mają na zewnątrz

Autor: a.n.d.y. (---.cdma.centertel.pl)
Data: 29-01-12 23:44

uważam ze lokal bardzo fajny ,co do ceny zależy czego się oczekuje i za ile myśle że można się dogadać z każdym Taaa i z historią, jeszcze kilka lat wstecz można tam by było horory kręcić. haa hhaa .

nie polecam RETRO ponieaż na jednej sali jest poczestunek a na drugiej tance... uażam ze jak zrobic wesele i tyle pieniedzy wydac to zrobic to solidnie... na sali w której sa stoly i sie bawia:)

Na wesele polecam Wenecję, jest piękna sala ceny nie za wysokie i przyjęli nową kucharkę ona gotuje super.

Taaa akurat :):)
Żeby tynk sie do talerzy z sufitu sypał ???

Bardzo dobrze że są dwie sale , przynajmniej jak tańczą to nie kurzy sie do jedzenia:):)

Po co wydawać mnóstwo pieniędzy na wesele, jeśli za rok lub dwa będzie rozwód. Lepiej zaoszczędzić na to ostatnie.....

demeter

a moze ktos ma za duzo kasy i nie ma co z nia zrobic :) zarty na bok...

Wesele w clubie Milano w Jeziorku z Tomaszem Niecikem to dopiero jest WESELE !

Ja miałam chrzciny syna w RETRO i nie mam dobrych wspomnień co do jedzenia. Wszystko zrobione po łebkach!!! Z własnego doświadczenia wiem, że na wesele sprawdza się jedna sala do jedzenia i tańczenia, a nie 2 osobne pomieszczenia.

a może jedna sala do jedzenia, druga do picia, trzecia do tańczenia przytulanych, czwarta do oberka , no i nie zapominać o sali do srania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org