Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZBIERAMY PODPISY nie dla ACTA |
http://www.wykop.pl/zbieramypodpisy/ Pokażmy jak szybko potrafimy zebrać 500.000 osób potrzebnych do ogłoszenia ogólnopolskiego referendum w sprawie ACTA. bogdan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZBIERAMY PODPISY nie dla ACTA |
zbierajcie :)
|
|
a poco zbieracie jak tak mozna wystepowac przeciw donaldowi i rzadowi? w glowie sie nie miesci Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a co, filmów z sieci się chce za darmo?!
|
|
ciekawe jak bedziesz stara ty ruda malpo z PO to niechodzi o filmy ale o tansze zamienniki lekow czesci samochodowe i cenzura bogdan
|
|
grześ :):):) Jak ty dużo wiesz o ACTA :):):):):)
|
|
Za póżno już
|
|
O prosze jaki przypakowany :) A jakie dziaby :D ma ktos namiar na autora tatuazu prawej reki.? hehe ...
|
|
Popieram
|
|
Przejął worki i klamoty treningowe po Leperze.( no i anabole oraz dopalacze też swoje robią)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ga3zNNVsE_Q&feature=related Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Masakra ...
|
|
lepiej zbierajcie NIE dla Tuska, jego bandy złodziei, szemranych powiązań z rosją i niemcami, ośmieszania Polaków i dziadka z wermachtu. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
adamos ty to sie wcale nie odzywaj masz hmm 16 lat i udajesz sie za doroslego. nie wiesz patrze co oznacza ACTA.! Pozdrow siostre ;]
|
|
ty wiesz i na pewno znasz na pamiec traktat lizbonski Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a u nas na Forum CENZURA już działa , LADMIN kasuje niewygodne tematy np ; POLSKI KOŚCIÓŁ LATAJĄCEGO POTWORA SPAGHETTI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |