Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA! Znaleziono psa rasy Husky Malamut |
Piesek szuka domu lub właściciela. Nie ma wszczepionego Chipa (sprawdzane u lekarza), żadnych tatuaży (przynajmniej nie zauważyłem). Piesek profilaktycznie zaszczepiony (oraz zbadany - zdrowy) i umyty po znalezieniu. Zna polecenia głosowe, słucha się, bardzo lubi dzieci, gdyż jak go przytulają to mało co nie zwariuje z radości. Umie otwierać drzwi pociągając za klamkę. Właściciela szukamy od ponad tygodnia, dlatego jeśli ktoś chce przygarnąć pieska proszę o kontakt. Wg. lekarza weterynarii ma między 2 a 3 lata, więc jest dorosły. Telefon: 662 492 475 Tutaj opis rasy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Alaskan_malamute A tutaj zdjęcia pieska z dziś: [b[Aha piesek ma jedno oko innego koloru niż drugie Piesek grzeczny, co zauważyłem dodatkowo: - pokazuje jak chce się mu pić uderzając w miskę - jak chce wyjść podchodzi pod drzwi a jak się z nim nie wyjdzie to pociąga za klamkę (nie popychając drzwi!) - prosi - daje łapy do czyszczenia - nastawia sie aby nałożyć mu obrożę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA! Znaleziono psa rasy Husky Malamut |
UWAGA POPRAWKA NUMERU TELEFONU!!! telefon to 662 492 474 Pomyliłem się a nie mam możliwości edycji postu.
|
|
To chyba będzie policyjny.
|
|
jak taki mądry to moze zapytaj gdzie mieszka? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
piesek nie mówi :) adamosxx Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Poczekajcie na właściciela ! Może się znajdzie. Jeżeli pies jest mądry, to uważajcie żeby nie trafił w niewłaściwe i nieodpowiedzialne ręce. Trzymam kciuki za to żeby właściciel go odnalazł.
|
|
A na migi próbowałeś?
|
|
OK DOMEK ZNALEZIONY! DZIĘKI WSZYSTKIM :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |