Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie biuro podróży ? |
Szukam dobrego biura podróży na wycieczki dla grup zorganizowanych lub szkolnych, w Łomży jest ich trochę, a warto by wybrać coś co ma rekomendacje. Polecicie coś ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie biuro podróży ? |
Podobno przy PKS-ie jest biuro pielgrzymkowo-turystyczne. Pani Maria Skaradzińska się tym zajmuje.
|
|
www.tomitourist.pl/index.php
|
|
pani Maria z PKS to organizuje pielgrzymki i kolecxzko rozancowe, radio ojcyka pierdzyka totalnie jej namieszalo pod deklem
|
|
Moim zdaniem Baltica-travel
|
|
Tomitourist! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
January& vel Janka, człowiek się pyta o wycieczki dla grup zorganizowanych lub szkolnych, a nie o pielgrzymkę dla moherowych beretów
|
|
Acapulco Travel polecam, sam u nich biorę wycieczki i obozy dla dzieci onaion
|
|
Przejdź się do Tomi Tourist (w budynku ABC na A. Legionów). Istnieją od wielu lat, doświadczeni, profesjonalni, żadne tam "kant i spółka". Zrobią Ci taki program, jakiego oczekujesz, i dla dzieciaków i dla dorosłych. Będzie Pan zadowolony !!!!!
|
|
To zależy. Jeśli za granicę to King Travel w 4plus, a jeśli w Polsce to polecam JC Podróże
|
|
Najlepiej pójść samemu i porozmawiać, podając co konkretnie biuro podróży ma zaproponować. Jeden oczekuje podstawowej oferty, a inny full wypas. Jak zadajesz pytanie w necie, zwłaszcza na tym forum, to jest podejrzenie o kryptoreklamę. A tak samemu sprawdzisz, co kto ma do zaoferowania. Ja mogę polecić AVIAREST na Farnej, przy Katedrze - zawsze pełna informacja i profesjonalizm, bez ściemy.
|
|
ja tez polecam Aviarest. Korzystałam kilkakrotnie z ich usług, zawsze wszystko \"dopięte na ostatni guzik\". W tym roku także wykupowałam u nich wakacje, nastąpiła zmiana godziny wylotu, zostałam powiadomiona w każdy możliwy sposób i to od razu,pomimo iż do odlotu został tydzień. Nawet z wycieczkami zaufałabym im w ciemno!!
|
|
Biuro podroży najlepiej dobrze prześwietnić by potem nie mieć problemów na urlopie. Chociaż w tym roku o żadnym upadku nie było słychać.
|
|
Od dłuższego czasu już nie jeżdżę z żadnym z biur podróży, wszystko załatwiamy we własnym zakresie i niekiedy wynosi nas to taniej, poza tym zwiedzamy znacznie więcej miejsc.
|
|
Autor: Franio11 Namieszali to namieszali. Podają PKS gdzie od 3 lat nie ma Pani Marii nawet w kraju bo wyjechała w siną dal. Wezyr teź okradł masę ludzi i splajtował, prowadził Turek na Saskiej Kępie w W-wie. Podają też pośredników z którymi zawsze będzie drożej. Szukać trzeba takiego co ma swoje autokary to będzie bez narzutów. Podaję BP w Łomży na Włókienniczej JOANNA (Jan Dubowski) tel. 604 993 109. Ma swoje autokary i wszystko (noclegi, posiłki, przewodników, ubezpieczenie) sam załatwia. Dodam że jeździ b. sprawnie i bezpiecznie.
|
|
najlepiej na własną rękę pojechać - można wszystko zorganizować pod siebie
|
|
A patrzyliście na nowości z biura podróży ARIM? Tutaj https://www.facebook.com/biuropodrozyarim/?locale=pl_PL mają wszystko opisane. Najbliższy termin i kierunek do Włochy w maju, gdzie macie zapewniony transport, wyżywienie, ubezpieczenie, nocleg i przewodnika. Śledźcie ich na bieżąco, bo wyjazdów można zaplanować sobie do końca roku, w doborowym towarzystwie.
|
|
https://tripky.pl/ oferuje wyjazdy zagraniczne dla dzieci i młodzieży, które łączą edukację z przygodą. W programie znajdziemy zajęcia sportowe, warsztaty artystyczne oraz naukę języków. Profesjonalna kadra dba o bezpieczeństwo i komfort uczestników, dzięki czemu każdy wyjazd jest bezpieczny i dobrze zorganizowany. Warto skorzystać z tej oferty na wakacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |