Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dentysta |
jak w temacie, znacie może dentystę, który za kanałowe nie bierze 3 stówek? robiłam kiedyś ząbka u kobiety z Zambrowa, brała 50 za kanały i 40 za białą plombę... ale przeniosła gabinet do Warszawy. Jakby ktoś znał stomatologa, który nie weźmie więcej niż 150 za wszystko to proszę o kontakt do niego, bądź adres gabinetu. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dentysta |
Słyszałem,że Tadeusz Norek bierze 50zł za kanał.
|
|
zabawne... ;]
|
|
Może i zabawne,ale jak tanio.
|
|
za jedna wizyte chyba...50zl do kanalu wizyt conajmniej 3
|
|
na ul. Kolegialnej prywatnie przyjmuje denstysta bardzo dobry. Nazywa sie Piotr Brzózka...
|
|
ja za ząb 4ke 2kanały w sumie zabulilem 200zl
|
|
k4t to zalezy ile masz kanalow do leczenia w jednym zebie...
|
|
3 kanały.. nelle a drogi jest? ...
|
|
Nie wiem dokladnie ile kosztuje leczenie kanalowe ale porownujac: Za leczenie calego zeba zaplacilam 60 zl i zrobil to naprawde profesjonalnie, pytalam sie w innych miejscach to min 90 zl musialabym zaplacic a tu mialam i zeb zaleczony i dodatkowo gratis zrobil mi polerowanie (nie wiem jak to fachowo sie nazywa:P) i dostalam 4 pasty do zebow :) wiec naprawde polecam.
|
|
dziękuję dziękuję , pewnie skorzystam:) a numer telefonu może??
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ERChf3CzPEw
|
|
501 250 293 proszę:)
|
|
lauracrow1, odkrywcze stwierdzenie, brawo, dodaj jeszcze : to zalezy ile masz zębów !
|
|
Autor: nelle (---.xdsl.centertel.pl) Data: 28-01-12 14:11 Nie wiem dokladnie ile kosztuje leczenie kanalowe ale porownujac: Za leczenie calego zeba zaplacilam 60 zl i zrobil to naprawde profesjonalnie, pytalam sie w innych miejscach to min 90 zl musialabym zaplacic a tu mialam i zeb zaleczony i dodatkowo gratis zrobil mi polerowanie (nie wiem jak to fachowo sie nazywa:P) i dostalam 4 pasty do zebow :) wiec naprawde polecam. Fachowo to młodzież nazywa zrobieniem laski.
|
|
??????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |