Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół BLEF |
Witam wszystkich, potrzebuję namiaru na zespół BLEF z Łomży. Z góry dziekuję za informację.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół BLEF |
608839901
|
|
Grali u mojej żony na weselu :) SUPER :):)
|
|
dzięki wielkie:)
|
|
blef był to ? ;d
|
|
|
choinka u Szczepanka :):):):):):):):):):):):):)
|
|
hehe GRALI U MOJEJ ŻONY NA WESELU ale byłej czy przyszłej ? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
chyba tej co ma być teraz ha ha ha ,gościu emancypuje ..
|
|
|
jaka nazwa taka i muzyka
|
|
czyli , do d..y :)
|
|
potwierdzam, do d.upy
|
|
beznadziejny zespół nadużywają alkoholu co rozpiepszy nawet najlepsze wesele, nie polecam
|
|
a dla mnie to jeden z lepszych zespolow,bylem na sylwestra jak grali i bylo naprawde fajnie
|
|
to musiałeś być pijany he he he heee :)
|
|
sa super bylam na dwoch weselach jak grali rewelacja
|
|
lorus,robcio,master i franek 11 -od razu mozna zauwazyc ,ze jestescie z konkurencji wypisując takie brednie!!!!!!! to co wypisujecie jest kłamstwem a za chwile bedziecie reklamowac swoje zespoly czy tam dj. bylam na sylwka w perle i raz na weselu i naprawde jest to jeden z lepszych zespolow w okolicy(i to jest nie tylko moja opinia)a slyszalam wiele zespolow, i mozna zauwazyc; w tematach o tematyce zespolowo-weselnych ,ze nie reklamują sie jak tylko taki sie pojawi. http://www.youtube.com/watch?v=VLjSDs4HjJY Pozdrawiam zespoł BL-ef jestescie super.
|
|
Anitka 92 nic z tych rzyczy. Po prostu grali u mnie na weselu i wiem co mówie. Może na sylwestra zachowywali się inczej albo też coś wypiłaś i bylo oki na luzie. A na weselu prócz picia trzeba umieć prowadzić oczepiny itp. a jak za dużo się wypije to jezyk sie plącze... nie dyskutuj mam dowód na płycie
|
|
ale i tak sa lepsi od zespolu np top i grafit tam to sie jezyki placza a reklama to nie wszystko pozdrawiam
|
|
Eeeeeeee , z tym piciem to chyba przesada !!. Znam kolesi i wiem że jeden nie pije wcale. Ale, muzykant też człowiek i wypadek może się zdarzyć, a jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. A może za parę groszy kapelę wziąłeś , a myślałeś że Golec Orkiestra zagra, zresztą oni podobno potrafią wychlać. Pozdrawiam zespół BL-EF
|
|
Lorus albo na swoim weselu za duzo wypiles i pomyliłes zespoły:)
|
|
ja i granie he he he he jeeeeeeeeeeeeeee Autor: Anitka92 (---.249.techtel.pl) Data: 28-01-12 15:21 jak by co to nie ten typ muzyki ha ha haaaa tego słucham i to lubie grać :)
|
|
|
robciuuuu co to za syf? teraz rozumiem twoje wypowiedzi
|
|
do Anitka92 jaka konkurencja coś ci się pomieszało ja mam 58 lat to trochę za dużo na takie zajęcie
|
|
antyon zapłaciłem ile chcieli umowa to umowa ale za dobrze wykonana pracę, profesjonalista powinien umieć prowadzić wesele dbać o gości i klimat. I może coś tam wypić ale wiadomo są granice. Co innego sylwester Anitka 92 to luźna imprezka i wogóle... co kto woli ja mam takie zdanie o nich
|
|
Wyjce i już, słyszałem ich !!!!!!!!
|
|
Masakra ...
|
|
.......
|
|
Blefujecie....... "fanka bocianka" mieszkasz tak blisko Perły idź i się zapytaj właścicieli to usłyszysz prawdę......i tylko prawdę. A pozostałym członkom zespłów opisujacych ten temat powiem tak (poczekam z opisem i na was)
|
|
a macie namiary i strone www zespołu matrix z łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |