Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozdrowienia dla BLM-a |
Gratuluje Panu ktory dzisiaj rano popisal sie odwaga i odpowiedzialnoscia uciekajac z miejsca gdzie uszkodzil drugi samochod na ulicy Broniewskiego. Informuje jednak ze numery rejestracyjne zostaly zapisane i podane na policji. Prosze spodziewac sie w najblizszym czasie wizyty Panow Mundurowych oraz pokrycia wysokich kosztow naprawy. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozdrowienia dla BLM-a |
BLM.... i co dalej ? blef ?
|
|
niezłe kłamstwo :D
|
|
Czemu klamstwo.? Juz panowie (WY) doszukujecie sie teorii spiskowej. ...
|
|
i tak trzymać :)
|
|
widziałem jak sympatycznie tłumaczyłeś się Panu policjantowi z alfy :) w sumie dobrze że ktoś Ci zarysował tylny narożnik w Twojej granatowej BMW 5 bo parkujesz jak tuman zawsze w tym samym miejscu utrudniając przejazd innym :)
|
|
parkuje tam gdzie mam miejsce jak ci sie nie podoba to sie nie patrz pajacu
|
|
i co znaleźli ? gościa ?
|
|
Suuuper mala317, tak trzymać, jak sami się nie upilnujemy, to niebiescy niewiele zdziałają. Sam parę razy sąsiadom przekazałem numery niszczycieli - uciekinierów. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
jesteście jak ten Paździoch, mendami tyle wam powiem, może chłop uciekł z miejsca bo nie miał kasy na naprawy, a skoro mala317 nie umie parkować to jej(jego)wina, karny kutas na czoło sie należy
|
|
Fragmenty z raportów policyjnych i rozmów policjantów. Na mojej głowie zbezczeszczono orła z koroną. Ob. S. na naszym terenie powozi koniem obsranym jak krowa. Mój samochód był legalnie zaparkowany, kiedy wjechał w inny pojazd. Mój samochód był prawidłowo zaparkowany w tyle innego samochodu. Od gotowania i obowiązków małżeńskich żona się uchyla. Odholowałem mój samochód z jezdni, spojrzałem na teściową i uderzyłem w nasyp. Odstąpiłem od czynności, ponieważ para wymagała pomocy medyczno-seksualnej. Osobnik mimo mojego upomnienia zachowywał się agresywnie, wobec czego uderzyłem go kilka razy pałką służbową, więc do radiowozu wsiadł chętnie. Na mojej głowie zbezczeszczono orła z koroną. Ob. S. na naszym terenie powozi koniem obsranym jak krowa. Ostrożnie przyhamowałem, aby ta kobieta upadła jak najdelikatniej. Oskar 220, podaję komunikat za pojazdem: Mercedes pięćsetka, czarny, numer rejestracyjny XXXX, tym samochodem porusza się mafia z Wołomina. – No, no, nie mów tak, oni mają lepszą łączność z nami niż my ze sobą. Oskar 31380: przed chwilą sprzed komisariatu skradziono radiowóz, oznakowany. Wygląda jak... jak każdy inny.
|
|
jest jeden pozytyw tej stłuczki :) kierowca bmw nie zaparkował dziś auta pod swoim oknem lecz jak wszyscy-na parkingu :) jednak człowiek uczy się na błędach , porysowany błotnik , zbita lampa to w sumie nie jest wysoki koszt wyciągnięcia morału z zaistniałego zdarzenia
|
|
arabski , masz tyle yntelygencyi co ten twój idol Kiepski, " może chłop uciekł z miejsca bo nie miał kasy na naprawy, " - to i złodzieja byś usprawiedliwił ? a mend, to sobie na jajach poszukaj !
|
|
mnie tez zawsze denerwuje to bmw i tak sie zastanawialem kiedy ktos w nie wjedzie, bylo do przewidzenia, jak sie nie chce podejsc pare krokow z parkingu... żal...
|
|
a to insza sprawa, jak oni parkują ?
|
|
ważne że żarówki się nie pobiły.
|
|
może nie zauważył :)
|
|
W środę, 22.01, na ul. Przykoszarowej w stojącego w zatoczce tira uderzyło auto. Jeśli ktoś to widział i spisał numery tego auta niech zadzwoni, nagroda. najprawdopodobniej pisala ta dziewczyna ktora zalozyla post. ale parkowac pod oknem to juz przesada.
|
|
ja widziałem :) to były nr z zapomniałem no hmmmm
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |