Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
orangeee. ! |
Znow nie moge wysylac sms co te orange ae mysli no
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: orangeee. ! |
|
|
|
|
Re: orangeee. !b |
No najlepiej ale orange mnie dobija. ?!!!!!! Ciagle jakies problemy
|
|
Tylko czasami jest problem bo nie ma z kim pisac hehee
|
|
moze i acta orange przejąć chce ! ale tak serio to i mi się coś z orange dzieje ... po 10 razy te same sms'y dochodzą . martynka
|
|
Ja mam podobny problem...smsy nie chcą się wysyłać. Po jakimś czasie problem znika..
|
|
a mojemu mezowi orange juz 2 miesiac z rzedu przyslalo rachunek i w tym az 40zl za uzywanie internetu w telefonie, tylko, ze on wogole internetu nie uzywal w grudniu...zlodzieje je**ne czekam tlyko do konca umowy i koniec z orange
|
|
Ja czekam az znow rozmowy zacznie urywac po minucie, licznik bije a nic nie slysze ani ja, ani drugi rozmowca. W koncu zrobie uzytek z funkcji nagrywania rozmow i uwolnie się od naciągaczy z obu abonamentów. Chwilami nie wiem za co ja płacę te 200zł. Za grudzień tez mnie naciągneli na 30zł za internet mimo iż mam wykupiony pakiet "gwarantujący" darmowy, acz powolny internet po wykorzystaniu limitu. Kpina. "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Trzeba isc do orange zalatwic to bo sa istne jaja
|
|
tez przez jakiś czas nie mogłem wysyłać smsow, ale potem się zorientowałem że to przez brak zasięgu... co do "naciągania" za internet to niektóre telefony muszą łączyć się z internetem żeby bajery takie jak pogoda działały i nie da się tego zmienić. nie lepiej pójść do salonu i dopytać dlaczego tak się dzieje i jak można temu zapobiec? jestem w orange już prawie cztery i pół roku i nie narzekam
|
|
Już byłam w Orange w sprawie problemów z zasięgiem i podobno ma się to poprawić... kiedyś..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |