Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dowcip |
Kłótnia dwóch przedszkolaków (chłopak i dziewczynka): - A mój tata ma wieżę stereo! - A moja mama też ma! - rewanżuje się dziewczynka. - A mój tata ma cabrioleta! - dodaje. - A moja mama też ma! - A mój tata ma siusiaka! - Aaaa moja mama też! - Jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka?! - Ma w szufladzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dowcip |
brawo maruda ,dobry dowcip pyta Polak Chińczyka, ile zrobisz pompek w czasie 1 minuty, no w czasie 1 minuty zrobię 2 pompki do roweru i jedną pompkę do piłki odpowiada Chińczyk
|
|
Przy okazji kolejnej "miesięcznicy" pod pałacem prezydenckim spotyka się dwóch weteranów kampanii wyborczych PiS. Jeden pyta drugiego: - Pamiętasz jeszcze Leszka? - Jak przez mgłę Głos Rozsądku
|
|
sam to wymysliles o tej mgle tłuku? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
..........
|
|
Unia Europejska umożliwia adoptowanie Greka za jedyne 1000 Euro. Grek będzie robił za Ciebie wszystko, na co nie masz czasu: - Spać za Ciebie do jedenastej. - Chodzić za Ciebie na kawę. - Odbywać poobiednia sjestę. - Wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce. Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora!
|
|
adamosxx a słyszałeś to ? : leciał bąk przez łąkę i pierdział .....
|
|
Masakra ...
|
|
- nie ? - to było nadstawić ucho
|
|
adamosxx klękaj do miecza pomiocie Głos Rozsądku
|
|
won sz.mato Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czym sie rozni Radio od Słonia???? Radio Ma Ryja słoń ma trąbę ...:) massimo
|
|
...Radio ma usta, nie ryja.... rudy błazen z druhem
|