sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
studniówka w I LO.super.

jestem pod wrażeniem tej studniówki . Nie sadziłem ,ze gdzieś jeszcze sa kultywowane prawdziwe wartości a młodzi ludzi są naprawdę młodymi ludzmi.Gdzie nie ma sztuczności , chorego blichtru przerostu ambicji nad trescią a młode dziewczyny nie wyglądaja jak wystrojone kokoty tylko jak kwiat młodej kobiecości. Coś wspaniałego gratuluje - to jest prawdziwa studniówka - wyjątkowa i niepowtarzalna.

Santreo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: studniówka w I LO.super.

W zupełności sie zgadzam. Bardzo miłe wspomnienia.

No powiem wam że ja też jestem pod wrażeniem :):)

Prawdziwy kwiat Polakiej młodzieży:)
Aż miło ogląda się zdjęcia :):)

Tak, super, ale raczej nie dla mieszkańców okolicznych domów i bloków.
Hałas na pół osiedla do 3 nad ranem.
Nie wiem o jakich wartościach mowa - to brak poszanowania prawa do wypoczynku innych (którzy w poniedziałek idą do pracy, nie mają ferii) I LO nie znajduje się na pustyni tylko na osiedlu mieszkaniowym. Może warto pomyśleć o zorganizowaniu studniówki np. w sobotę? Z pewnością byłoby to mniej dokuczliwe dla okolicznych mieszkańców. Tak więc nie dla wszystkich było to super wydarzenie! Owszem studniówka to ważne przeżycie dla młodych ludzi i mają do tego prawo, ale dorośli, którzy organizują taką imprezę mogliby czasem pomyśleć i rzeczywiście przekazywać młodzieży pewne zasady współżycia społecznego oraz wartości.

Beth maruda...

W moich okolicach też bywa głośno i to kilka razy do roku. Ja to rozumien - a Ty ?

P.S. Abo żyjesz wśród ludzi albo już nie żyjesz...

Beth z tego co piszesz to wynika ,ze gdybyś mógł to byś wronom dzioby pozawiazywał w pobliskim parku i tak by było ci zagłosno.

Santreo

A czym się różni wygląd "kokoty" od "kwiatu młodej kobiecości"?
Patrząc tak na wygląd pełnoletnich dziewcząt trącisz mocno zatęchłym, obłudno-religijnym i zacofanym widzeniem współczesnego świata. Trzeba było zajrzeć do koszów i policzyć ile było tam wyrzuconych prezerwatyw.....

rudy błazen z druhem

Ja też to rozumiem i mi nie przeszkadza :)

Beth :)

Jedną noc w roku to można przestać w oknie i posłuchać muzyki :):)

A twwoja studniówka to gdzie się odbywała ?
Nie przeszkadzała nikomu ? miała ktoś do ciebie o to pretensje??

Byś się trochę wstydziła !!!!!!!!!!

Beth mieszkam prawie że na przeciw I LO i szczerze to nie słyszałam żadnych hałasów...spałam jak zabita więc trochę dziwi mnie Twoja wypowiedź no ale może nie każdy ma taki twardy sen jak ja ;P

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Albo ktoś nie śpi żeby sensacji szukać :):)
A jak nie było żadnej, to sie larum robi że spac nie można było cała noc:):):)

Właśnie. Nawet, jeśli słychać. Kilka razy do roku można się przemęczyc. Beth, nikt co tydzień pod twoim oknem poptupajek nie organizuje, wiec wrzuć na luz i nie szukaj dziury w całym.

A studniówka jak co roku na wieeelki +.

Jaki kwiat chyba kapusta? Albo za moich czasów panny ładniej wyglądały, albo teraz za pasztety uważa się kwiaty (tylko na jednym foto widziałem w miarę ładną ale obcięto dziewczynę)

paplik ja rozumię twój zajadły antyklerykalizm ale fetyszyn zuzytych prezerwatyw to u ciebie coś nowego . Masz najebane jednak w głowie bo nikomu nie przyszło do głowy postrzeganie tego tematu właśnie pod takim kątem. Tylko w głowie waligruchy kołatają się takie skojarzenia.

Santreo

Zejdż na ziemię koltunie, bo dziś taki staroświecki ogląd świata jaki prezentujesz używając pojęcia "kokota" jest dalece nieaktualny. W twej obłudnej mózgownicy nie mieści się powszechnie panująca norma uprawiania seksu przy okazji podobnych, jak studniówka imprez, na których spotykają się najczęściej pary od dawna połączone partnerstwem w celu zaspokajania potrzeb seksualnych. Jestem przekonany, że wiele tam było szybkich numerków nie dlatego, że dziewczyny wyglądały jak "kokoty", czy inne "kwiaty kobiecości", tylko dlatego, że dziś prawdziwą wartością nie są anachroniczne religijne zakazy i nakazy, tylko zwyczajna radość z życia.

rudy błazen z druhem

Ale temat !!! - Są tacy którym nikt nie dogodzi.................!

nic specjalnego.

Pomysłowo.

paplik radość z zycia to ty masz widze w momencie gdy trzepisz konia i wąchasz zużytą prezerwatywę. Ale coż jak radość życia to radość życia nie chcąć być nazwany kołtunem życze ci smacznego i szybkiego orgazmu.
W myśl tej radości masz bardzo skromne i minimalistyczne podejście do seksu bo inniy aby ten orgazm osiągnąc to zwyczajnie kochają się z panienkami albo facetami.

Santreo

i czym tu się podniecać, studniówka jak każda inna, każdy pamięta tą swoją jedyną inaczej, a młodość swoje prawa ma i jak uczciwie się uczyli przez cały okres , to niech teraz trochę się rozerwie i wyszumi ,

- " kwiat młodej kobiecości" ?, jak i kołek w płocie przystroić, to będzie ładnie wyglądał, a odnoszę wrażenie, że dziś to często nie liczy się co w głowie, a na głowie,

za moich czasów takie imprezy organizowało się w pomieszczeniach szkolnych: odświętnie, czysto i bez tego całego blichtru można było się dobrze bawić,
dziś bal studniówkowy to jeden wielki szpan i lans , szczególnie młode damy, dla których niejednokrotnie jest to pierwszy w życiu bal, przeginają w formie : kreacje często za grubo ponad kilkaset zł , fryzury po 200 pln, makijaże po 160 , no i manicure, tipsy, paznokcie ??? a co z pedikiur ?

tą PARANOJĘ nakręcają sami rodzice, często przebijając się pomysłami co do oprawy imprezy i jaki to lokal będzie najdroższy i najlepszy dla swoich pociech,
coś im się w głowach pomieszało, jak można młodym ludziom, wchodzącym dopiero w dorosłe życie, fundować takie fanaberie ?
luksus ponad wszystko, a gdzie realia ? najpierw niech poznają wartość pracy własnych rąk, wartość pieniądza, nabiorą szacunku do życia, bo życie to nie bajka i nie zabawa na czyjś koszt ,

kogo stać niech się bawi, a co mają zrobić inni rodzice, o niskich dochodach czy bezrobotni , chwilówki w Prowidencie ?

czy dobra zabawa zawsze równa się pokazywaniu : zastaw się , a postaw się ?

Jak sięgam pamięcią do mojej studniówki to było skromnie, schludnie, biało czarno, kulturalnie i w szkole (nikt o lokalu wtedy nie myślał) zezowate_szczęście masz rację tak powinno być

Dokładnie tak jak w I LO :):):)

maruda , pobawiłeś się , to teraz do lekcji , za 100 dni matura !

papliku ja nie wiem kto bardziej zgrzeszył?:
-twój ojciec nie używając prezerwatywy aby zapobiec twemu narodzeniu
-ty, swymi niekończącymi się bluzgami i głupotą na tym forum
-czy my widząc je, swoimi ,,życzeniami" kierowanymi pod twoim adresem.

nie tylko tam biała bluzka i czarna kiecka... w 3 lo też ;p kwiat kobiecości kwitnie ;p a mężczyźni to ja nie wiem dlaczego fraków nie zakładają ;p

zezuś !!!!!!!!!!!!!
Nie ubliżaj mi !!!!!!!!!!!!!!!

MATURA TO BZDURA :):):):):)

maruda

no co, no co ja Ci zrobiłem ? , ja tak tylko w trosce o Twoje wykRztałcenie, bzdura nie bzdura, a papier Ci się pSzyda

zezuś :):)
Papierów to ja mam pełnen kosz na smieci :):)
I co z tego mam ? no sam powiedz co ??

TyLkO KłOpOt bo musz ruszyć 4 litery i z tym do śmietnika bimbać :(:(

no , ale jak papier dostaniesz, to będziesz już DUŻY i DOJRZAŁY , bo to przecie jest ŚWIADECTWO DOJRZAŁOŚCI !

zezuś :):)
Jedni są duzi drudzy dojrzali z papierem czy bez:):)

A ja nie jestem ani w jednych ani w drugich :):):)

Więc jeszcze raz ci powtarzam MATURA TO BZDURA!!!!!

:):):)

chiba nie jesteś z tych : nie matura, lecz chęć szczera .... ?

marudo, to jak Ty bez matury doktorat zrobiłeś ?
a pisałeś, że masz mature i studia niektóre

A w dawnych czasach na Rużyckiego można było legalny z wpisami zadobyć tak i ja zadobył :):):)

Nie studia niektóre, tylko kursa :):)
zezuś , kursa !!!!! na oczka padło cy cuś ???

no tak, bazar umarł śmiercią naturalną, to i trudno zweryfikować dyplom,

Bo to trzeba wiedzieć w jakim czasie za papiery się brać zezuś :):):)

dopra, ale ja twierdzę, że matura jest potrzebna, choćby po to by były studniówki

ty zezuś :):):)

Coś ty mi tu ściemniasz koleżko sympatyczny :):):)

Studniówka to i bez matury może być :):)

Teraz to nawet i w ZDZ studniówki robią :):):)

o trzydniówkach to słyszałem, ale studniówki ? to trochę nie za dużo ?
coś musi ich długo trzymać w tych ZDZ-ach

Bo szybko się uczą to i długo trzyma :):):)

albo mają mocne pomoce naŁukowe

Muszą mieć i mocne i twarde że tak w mig wszystko łapią :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org