Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa w Łomży szukam dobrego stylisty strzygącego krótkie fryzurki |
Witam od niedawna mieszkam w Łomżay zawsze chodziłam do fryzjera w Białymstoku ale skoro na każdej ulicy jest salon zamierzam tu sie wybrać, ale nie wiem gdzie strzygą krótkie fryzurki godne polecenia!! Prosze o opinie tylko nie chciała bym żeby ktos swój salon chawlił tylko takie szczere opinie ludzie z zewnątrz!! dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa w Łomży szukam dobrego stylisty strzygącego krótkie fryzurki |
Dorota Modzalewska 3maja9 polecam
|
|
Coooooooooooooo wez dziewczyny nie krzywdz jeśli chce sieczke na głowie i nieukładający sie nieład to zapraszam tam, ale jak chce miec naprawde dobrze obciete włosy to Adam Rogiński Wyszyńskiego 22 Ale Modzalewska nie polecam ani malowanie ani strzyżenie może czesanie ale to juz nie wiem!! miałam u niej strz.. i mal.... okropność i moja przyjaciółka też była z polecania bo tesciowa tam chodzi!przyjaciółka tez bardzo niezadowolona może dla starszych pań odpowiada!!! Adas super POLECAM
|
|
Ja mam krótkie włosy. Ścięłam z długich na króciutko. Strzygę się zawsze u Renaty na ul. Krzywe koło. Szczerze polecam, ma rękę do cięcia i oko do dobierania fryzur :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
A jaka tam nowa, jak masz już 3 posty :):):)
|
|
Na ul.długiej u Eweliny Lala22
|
|
Jolanta na Śniadeckiego 13
|
|
adam rogiński
|
|
ADAM ROGIŃSKI? to na pewno przykasuje jak znany stylista-ale czy zdziałą jakies cuda?-nie sądze
|
|
Osobiście polecam salon fryzjerski AGA-ART na Mickiewicza 53. Ta pani wręcz uwielbia tworzyć krótkie fryzurki:))) Chodzę tam juz od kilku lat i za każdym razem wychodze zadowolona i co najważniejsze mój portfel na tym nie cierpi:)
|
|
Do Adama można iść jeśli chce się uszczuplić portfel. Jak zawszę polecę Marzenę z salonu MM na dworcu. Ładnie, z gustem, dopasowaniem i za przyzwoite pieniądze. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
a ja po wizycie w salonie MM wpadłam w depresję bo poszłam z zamiarem zrobienai fajnej fryzurki a wyszłam jak obskubana kura :((( nie polecam
|
|
Kochana Z tych wszystkich salonów kilka Ci ocenie żebys miała mniejszy dylemat tam gdzie byłam to wypowiem się tak: Modzalewska porażka byłam u niej rok temu chyba, że się coś nauczyła Rogiński fajna fryzurka ale drogo bo 90zł zapłaciłam za strzyżenie z włosów do ramion na męski fryz Marzena z MM tak normalnie bez rewelacji tragicznie nie było Ja polecam osobiście "Fashion" na Polowej 15 lok.78
|
|
Polecam Adama, spróbuj i sama ocenisz.
|
|
I polecili Ci te wszystkie salony które to mijasz na każdej ulicy. Pomogło ? xD "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Oj chyba by jej długo zeszło włosy nie nadarzały by odrastać
|
|
Wszystko tylko nie do Kaski z Wojska Polskiego jakis czas bylam u niej i chcialam zrobic braz i zejsc z czarnych swoich wlosow gdzie mi je rozjasnila a pozniej znow pomalowala na czarno wydalam tylko grube pieniadze a efekt byl taki sam jak i wczesniej a jeszcze zeby bylo malo byla bardzo nie przyjemna i chamsko sie odnosila takze odrazam
|
|
No to koleżanko taki sam efekt jak mój u wczesniej wychwalonej Doroty Modzalewskiej też identyczna sytuacja!!a fryzjereczki się złoszczą zawsze gdy klient nie zadowolony i same wiedzą że spieprzyły robotę!!!! Adama Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |