Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koparka czy koparko-ładowarka |
elo będę robił kurs tylko się zastanawiam co lepsze czy Koparka czy Koparko-Ładowarka. Na czym lepiej można zarobić itp. Miał może ktoś z tym do czynienia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koparka czy koparko-ładowarka |
Pewnie lepiej koparko ładowarka. Jeśli chcesz na koparkę robić uprawnienia to powinieneś mieś i prawko na lawety zeby koparke ciagac. Chociaż to nie jest warunek posiadania uprawnień na koparkę. Zawsze możesz mieć kierowcę z B + E
|
|
zdecydowanie koparko ładowarka. na koparkę jet u nas mało roboty m.
|
|
a koparko-ladowarke np gdzie... na venadzie kreci sie raczej więcej koparek niż kop-ladowarek. ale tez mi się wydaje że kop-ladowarka jest bardziej wszechstronna
|
|
najważniejsze,że na koparko-ladowarkie nie trza znac ortografie
|
|
Ja mam uprawnienia na kop-ład. i moje zdanie jest takie że to jedna z najgorszych fuch w drogownictwie a wiem bo pracowalem na CAT428e. Na drodze gromada wszelakich kierowców a Ty mosisz uwazac na siebie ludzi co z toba pracuja na innych urzytkownikow ruchu. No i zalezy z jakimi ludzmi pracujesz. Ja teraz bogatszy o doswiadczenie wybieral bym koparkę poza tym na kop-ład. teraz co drugi juz ma.
|
|
koparko ładowarki to piękna sprawa
|
|
Paresłow to do Ciebie szczególnie pytanie, a skąd wiesz jak jest na koparce może podobnie ;p
|
|
łopata-bo najbezpieczniej
|
|
flow koparko ładowarka lepiej na tym wyjdziesz uwierz mi ..lepsza kasa pozdrawiam:)
|
|
Zamiast wynajmować koparkę lepiej wynająć https://koparkagdansk.pl/ Miałem awarię koparki uratował mnie mobilny mechanik https://elektryksamochodowygdansk.pl/
|
|
|
Lepiej mieć nową bo się nie psuje ale jak padnie coś to drogi koszt naprawy , w starszej jak padnie coś to dużo niszy koszt naprawy . Która więc wybrać .zawsze źle 👍
|
|
Dobór odpowiedniego sprzętu do firmy zależy w dużej mierze od codziennych wyzwań na budowie. U https://ladowarkistroer.pl/ masz spory wybór tego sprzętu, który jest popularny w tej branży. Dużą zaletą jest z pewnością to, że niezależnie jaką pracę wykonujesz, to są stabilne i bezpiecznie wykonasz na nich pracę. Dodatkowo, mają przeróżną moc, udźwig, więc prościej jest wybrać coś pod swoje preferencje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |