Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zderzak na agrawkach .Hit!!! |
Tego jeszcze nie było!!!Witam czy jest to możliwe ???ażeby drogi samochód po wymianie zderzaka ,lakierowaniu wyjechał z warsztatu od fachowca!!! bez belki pasa przedniego,ale ze zderzakiem!!! umocowanym na agrafkach!!! przy nadkolach .Nie mieści mi się to w głowie,temat tak nie zostawię,bo się przekonałem, jakie szkody wyrządzi ten zderzak, w razie wypadku,czy to mam tak zostawić???,czy też opisać tego fachowca ,czekam na opinie państwa,Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zderzak na agrawkach .Hit!!! |
A cóż to za fachowiec :D
|
|
To jest najgorsze że ten fachowiec twierdzi że to niemożliwe ażeby zapomniał zamontować belki pasa przedniego .Widział na własne oczy że jej nie ma ,auto po wywrotce w rów zderzak wepchnął chłodnice do silnika.Masakra.
|
|
dobrze, że nie przykleił gumą do żucia, dawaj namiary !
|
|
Myślę że może go sumienie ruszy jak przeczyta moje posty,bo chce żeby mi naprawił znów ten samochód ,oczywiście nie darmo ,ale cenę jaką zaśpiewał to inni zrobią za 80%,jeszcze inni za50%,a ja chce żeby zrobił za60% z tego ile żąda, jest bez skrupułów!!! przekona się jak go ludzie ocenią Łomża jest mała i wszyscy się znają.
|
|
Też tak miałem że wyjechałem od mechanika bez paru rzeczy pod maską!!!!!!!!!!! NAPISZE TYLKO ŻE TEN MECHANIK MIEŚCI SIĘ NA SZOSIE ZAMBROWSKIEJ KOŁO RONDA!!!!!
|
|
Inny adres ale miejsca długo nie grzeje w jednym miejscu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |