Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naturalny miód |
czy może ktoś wie gdzie można kupić dobry miód naturalny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naturalny miód |
u trutnia pytałeś ?
|
|
W Kołakach Wietrzychowo (gm Mały Płock) - tam gdzie jest szkółka drzew- sprzedają leśniczowie również i miód. Jaki tylko chcesz, oczywiście naturalny, mają na miejscu pasiekę i barcie. tu masz tel 0-86 / 279 15 45.
|
|
Wg mnie, przy ul. Wesołej w Łomży. P. Darek W. Każdy go zna. Ps. O tej porze roku prawdziwy miód musi być skrzepnięty.
|
|
Jak dla mnie najlepszy miód jest z pasieki p. Łapińskiego. W końcu wygrywał nagrody, mają wiele rodzajów tego przysmaku. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
W Czarnocinie u pana Adama , nie chrzczony , po prostu SUPER.
|
|
bardzo dobre miody naturalne pojawiły się teraz w naszych marketach marki Huzar http://www.miody-huzar.pl/ . Naturalne, prawdziwe, bez sztucznych barwników no i przede wszystkim pyszne. Nawet widziałm takie kremy w ich ofercie Hobee - kremy miodowe. Musze poszukać i dzieciom kupić choć za miodem przepadaja
|
|
spadaj trollu
|
|
Annabell , tak zdrowe miody z marketu. Mizerna ta reklama. Jeżeli twoje dzieci po tych miodach są takie same jebnięte jak ty to współczuje. Post wyciągnięty przez Ciebie z 2012 r. :) :)
|
|
Polecam mód z własnej pasieki 100% gwarancji jakości 606352703 DD
|
|
taki miód jest moim zdaniem najlepszy
|
|
Od paru lat kupuję miód głównie z Pasieki \"Łapiński\", bardzo dobre miody miał zawsze także wspomniany wyżej pan Dariusz. W sklepie miodu nie kupię, chyba że zachciałoby mi się jakiegoś egzotycznego: manuka czy kasztanowego. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
polecam miód najwyższej jakości, dowiozę do domu DD
|
|
raz u ciebie kupiłem, kupa cukru oszukańcu !
|
|
speech jak nie znasz ludzi to krytykuj, bo jeśli o mnie chodzi to na 100 procent u mnie nie kupiłeś, bo takiemu popaprańcowi bym nawet za darmo nie dał DD
|
|
Ja najbardziej preferuję miód spadziowy, oczywiście najbardziej go pochłaniam w czasie przeziębień. Do tego syrop z kwiatu bzu i szybko wychodzę z choróbska.
|
|
MarioP, a co to ma wspólnego z miodem? Kiepska reklama. Samemu można zrobić syrop z czarnego bzu i kosztuje duuuużo mniej niż te farmaceutyczne specyfiki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |