Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
orange |
U was też się psuje? __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: orange |
TAK!!!!!!!!!!!!!!!!! co sie dzieje?
|
|
Nie można wysłać sms, nie można doładować konta. Ktoś właśnie może wie? __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
No wlasnie. Co sie dzieje orange podobno takie dobre a tu ****
|
|
ta orange dobre :) ha ha ha dobry kawał :)
|
|
myślałam, że tylko ja nie mogę się połączyć i wysłać SMSa. Cały czas mam przerywany sygnał :/ Ciekawe ile to potrwa...
|
|
Zaraz sie zdenerwuje i pojde do tego calego orange
|
|
już chyba działa __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
W godzinach popoludniowych ma byc naprawine.
|
|
W godzinach popoludniowych ma byc naprawine.
|
|
Juz dziala ; ). Oplacalo sie isc i drzec ryja :>>
|
|
ostatnio po raz 2 przedłużyłam umowę, wszystko ładnie, pięknie, a okazało się, że sms kosztuje 74 grosze!! o czym oczywiście nikt nie raczył poinformować, na ulotkach info, że 20 gr. Zdaje się cena standardowa te 20 groszy i nie wnikałam w szczegółowe cenniki. no i wyszło...
|
|
to po co bierzecie ten szajs jest play, plus nawet Tmobile lepszy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |