wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawko kat.A

Zamierzam w marcu lub kwietniu zapisać się na kurs kat.A.
Gdzie w Łomży oferują porządny kurs i za jakie pieniądze?,nie chodzi mi jak najtaniej,nastawiam się na kwotę do 900-1000zł.
Jeszcze jedna kwestia,pracuje za Warszawą w tygodniu więc nauka jedynie w weekendy lub piątek późnym wieczorem.

Kolejna kwestia to zakup motocykla,mam pytanie,czy łomżyński max bike jest warty uwagi?interesować mnie będzie zakup jakiegoś turystyka 500cm poj.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawko kat.A

dzieciaku Ty na ,,Motór"

koziol0

Się pracuje się ma,jak sam nic nie masz to się przynajmniej nie udzielaj,idź popłacz w kąt, pajacu.

wyprany jak taki mundry jesteś to polataj po ośrodkach i wyczujesz gdzie jest najlepiej, a na tym forum i tak nic ciekawego się nie dowiesz gaciu

A po co mi latać po ośrodkach jak może ktoś z forumowiczów ma wiedzę na ten temat i nic mu się nie stanie jak poświęci chwilę na napisanie,po to jest forum.
Widzę że same gnojaki się tu udzielają,jutro do szkoły,się uczyć a jak nie macie nic do napisania wnoszącego do tematu to sobie darujcie.

Może i masz rację Darek że nic ciekawego się nie dowiem na tym forum,skoro wypowiadają się tu sami tacy jak ty.

Jakbyś nie wiedział to w podlaskim i warmińsko-mazurskim są ferie od wczoraj więc ze szkoły nici. A jeśli chodzi o dalszą cześć Twej wypowiedzi to może się spotkamy i porozmawiamy to się okaże kto wobec kogo jest gnojkiem? Ja ma prawko już 19 lat więc zamilcz gaciu...

Już coś napisałem i powtarzać się więcej nie będę,jak ktoś nie ma nic ciekawego,wnoszącego do tematu do napisania to niech sobie daruje.
Czy to takie ciężkie do zrozumienia.Treść tematu chyba jest jasna,więc po co wam to forum,aby pisać nie na temat.
Jaka ta łomża zacofana,nie wiedzą nawet do czego są fora internetowe hehe.

To że zafona to się zgadzam ale to że Ty liznełeś troszku pracy za Warszawą nie znaczy że jesteś inteligent. Swiadczy bynajmiej o tym Twój nick :) hehehe ;p

Za żadnego inteligenta się nie uważam,liznąć pracę mogę sobie gdzie tylko będzie mi się podobało,już widzę zawiść w oko koli,jakie to żałosne.
Jak łatwo ludzi sprowokować.Nawet na głupi nick się nadzieją,wymyślony dla żartu czy śmiechu.

Tak se tłumacz. kończę już z Tobą dyskusję bo nie będę poniożał się do Twego poziomu. Pozdro...

Ja wiem wszystko !!!!!!
Ale nie powiem nic bo jestem cenzorem tego forum :):):)
A takie info to są objęte tajemnicą handlową !!!
Jak chcesz się coś portuś dowiedzieć, to laćki na pęcinki i od ośrodka do ośrodka poginaj :):):):)

maruda ,to podaj kolesiowi przynajmniej te ośrodki w których na naukę jazdy motocyklem zakładają kółka boczne.

mały :)

NIMA BO ZIMA :):):):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org