Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
który klub? |
W którym klubie jest najodpowiedniejsze muzyka do tańca w parze (taniec towarzyski) ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: który klub? |
W savanna:):)
|
|
Jesli w parze to w Kisielnicy.
|
|
Jeszcze Biebrza jest :):) Ale tam muzyka nie na topie :):)
|
|
Masakra ...
|
|
W BARBADOSIE Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
A dla młodych gniewnych bez dowodu osobistego polecam : MILES CLUB:):):):):):)
|
|
Legendarny,my z marudą już dla Ciebie na wózek zbieramy,bo pewnie jeszcze nie dostała?
|
|
Chyba nie chodzi o tą savannę: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=276369&t=276369 ?
|
|
w rzymiance kiedys puszczali pare to mozna bylo potanczyc Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a nie ma potańcówek przykościelnych ? toć, w klubach to Sodoma i Gomora
|
|
grzech grzechem i na grzechu jeździ :):) Byście się wstydzili o takich miejscach wspominać nawet!!!!
|
|
Cyt. "W którym klubie jest najodpowiedniejsze muzyka do tańca w parze (taniec towarzyski) ?" Zapewne nas zaraz oświecisz ....
|
|
wy to o tym i o tamtym a ja wam powiem bo sobie przypomniałem bo kiedyś słyszałem taką rozmowę między kimś tam że. NAJLEPSZYM KLUBEM DO TAŃCA TOWARZYSKIEGO JEST KLUB W JEZIORKU , podobno jest tam tyle towarzystwa że nigdzie indziej już nie znajdziecie :) a podobno ta muzyka hmmmmmmm podobno SZOKUJĄCA I ZNIEWALAJĄCA ... ja nigdy tam nie byłem ale można doradzić co nie ? :)
|
|
Popieram ze w barbadosie.Puszczaja spoko nuty i do SZARPANEGO i do tanca oddzielnie.I calkiem fajnie tam jest,w barze niedrogo.
|
|
a ten nowy klub po dawnym VIPie teraz ALICJA za torami sporo miejsca gra raz Dj raz zespół dużo miejsca do tańca i dużo przy stolikach wiem że właścicielka niema jeszcze pozwolenia na alkochol to można wnieść swój flaszka w klubie 50 zeta a tu kupujesz za 20 zeta w sklepie na miejscu mają restauracje z jedzeniem i zapojką
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |