Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Garnitur |
Mam pytanie gdzie można kupić ładne i w dobrych cenach garnitury?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Garnitur |
W zakładzie krawieckim :):) Uszyją z czego tylko sobie zażyczysz i wymierzą tak że komar ... nie wsadzi :):)
|
|
Sklep Szefler pod filarami na starym rynku. Garnitury są super jakościowo i za normalne pieniądze:)
|
|
Mi mama do komuni kupiła w Smyku.
|
|
kurna mały miałes farta :):) Moja mnie w krótkich porteczkach wysłała :(
|
|
Polecam SUNSET SUITS:) Obok dawnego Łośia :) bardzo tanio i obsługa też niczego sobie ceny ok:)
|
|
Dzięki skorzystamy z podpowiedzi
|
|
uffffffff !!! :):) To jednak przydałem się do czegoś :):):)
|
|
Ja mam za duzy sprzęt ,żebym w krótkich spodenkach chodził,jak już to ewentualnie sukienka.
|
|
A i jeszcze Jedno Vis a Vis Banku PKO jest takowy sklep z Eleganckim Ciuszkami ale nie polecam Kupiłem tam garnitur i cena była Kosmiczna do tego skórzane Półbuty (niby) po weselu rozpadły się a kosztowały 350zł:)
|
|
no weź nie rób Sodomy :):) Jak coś to na plecy zarzucaj ,ale nie lataj w sukience:):)
|
|
Maruda nie marudź na wszystkich tematach! Propozycja przepis kulinarny serce na walentynki : www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko
|
|
Muszę bo podobno mają nam wszystkim neta zablokowac . Tak stwierdziła rzepicha , to nadrabiam czas przyszły :):)
|
|
gajerki armani z alegro albo ioffer i zadasz szyku na melanżu ! po 500-800 chodzą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |