Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SUBWAY w Łomży |
Ktoś lubi dobrą kanapkę z rożnymi dodatkami zjeść na miejscu, jak również wziąć na wynos? co myślicie o otworzeniu SUBWAY w Łomży, czy by to wypaliło? PS; do założenia tematu zainspirowały mnie podobne posty tego Forum, interesują mnie Wasze opinie, a pozwolicie, że osobiście wstrzymam się chwilowo od swoich subiektywnych uwag i komentarzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SUBWAY w Łomży |
Lubię SUBWAY ale jak na Łomżę chyba za droga impreza
|
|
Ja na pewno nie zapłacę za zwykłą bułkę 10-12zł :))) Za taką cenę w niektórych łomżyńskich lokalach można zjeść obiad tz.danie dania:)
|
|
O nie, nie ZS ze "słodkości" na miejscu to jednak poprzestanę na karkóweczce ! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
http://royalsub.pl/products-page/kanapki-sandwicze?gclid=CJbBsaqB4a0CFQaIDgodTRVqLA A po za tym czy to jest takie smaczne? Lepsze kanapki zrobię se w domu:))) ale co kto lubi:)
|
|
Wątpię, żeby się przyjęło, prędzej KFC! W Macu zawsze kupa ludzi :P To coś podobnie jak z lodziarnią Grycan...W większych miastach kolejki,mniejsze czy większe, ale kolejki, a w Łomży...
|
|
po pierwsze to subway sie nie zgodzi na lokal w lomzy :)
|
|
"do założenia tematu zainspirowały mnie podobne posty tego Forum" to przeczytaj tam opinie i na jedno wyjdzie...
|
|
Duża kanapka w Subway 15-16 zł jak ktos lubi jakieś dodatki to może i ponad 20 zł wyjść ja mówiłem że dziwie sie jak te łomżyńskie kebaby z takimi cenami sie utrzymują to co tu mówić o Subway, nie narzekam na brak pieniędzy ale jakoś kanapke jadam tam żadko bo za tą cene można zjeść sobie naprawde dobry obiad ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
dokładnie
|
|
Jestem za metrem w Łomży, ale... Ale może zacznijmy raczej od tramwajów. Potem subway, lotnisko i port pełnomorski... Dla zainteresowanych: http://www.amadeus.net/home/new/subwaymaps/en/ P.S. A o co chodzi z tymi starymi bułkami z nieświeżą wędliną/mięsem za 15,49 zł za sztukę ? Bo wczoraj u nich taką próbowałem zjeść i czuję się oszukany na co najmniej 12zł za bułkę... Te 3,50 zł i za bułkę bym dał, i za miłą obsługę bym dał. Bo obsługa bardzo grzeczna - ale niestety nic nie może bo zwrotów nie przyjmuje. Tzn. reklamacje przyjmie (czyli grzecznie pokiwa głowami) ale kasy (minus 3,50 za bułkę i obsługę) nie odda...
|
|
w Łomży to raczej jakiś OSCAR by się przyjął a nie Subway no i szkoda, że nie ma u nas fajnej pierogarni, lepsze i zdrowsze niż kanapki
|
|
ja kupuje w subway w pl de be usa i jestem zadowolony,najlepsze usa i pl co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
jestem za SUBWAY
|
|
odświeżam
|
|
SUBWAY w Łomży jak najbardziej na tak.
|
|
Myślę, że jeśli byłby w galerii to czemu nie. Albo przy jakiejś szkole wyższej, pewnie by interes utrzymał. Ale w innych miejscach pewnie by było ciężko, bo mało kto specjalnie pojedzie po kanapkę. Jeśli byłby w Łomży w okolicach miejsc w których bywam to bym korzystała.
|
|
Raz że w Łomży na 10000% się nie przyjmie, dwa że subway niepowtarzalnie smakuje jedynie w stanch, za Polski to przepłata. ..easy come easy go..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |