Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CMS, portal, wiki... |
Szukam jakiegoś sprawdzonego cms'a. Portalik + wiki chodzący na php z bazą na plikach (bez jakiegokolwiek sql'a, itp). ...lub info gdzie można szukać opisówki z opiniami (proszę nie mówic o googlu bo tam tyle informacji wywala, że musiałbym kilka tygodni spędzić żeby to przetrawić) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CMS, portal, wiki... |
http://netfirma.pl/index.php?id=2 PS. Tomek, dzielimy się zyskami ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Bardzo dobrze markac. Masz u mnie 30% prowizji :) Polecam TAD 1.0, Kefas jak chcesz mogę Ci uruchomić demo. Jesli zależy Ci na czymś mniej stabilniejszym i tańszym (bo zapłacisz za wdrożenie) polecam produty Open Source, które też możemy Ci z markacem zainstalować.
|
|
aha Cytat: to polecam TAD 2.0 tylko niestety cenowo nie jest przygotowany na nasz rynek :)))
|
|
A co sie chlopaki stalo z "naszafirma"? R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Zagadaj z MP On napewno cos ma :)
|
|
Ten MP? ... :) ...próbowałem wystartować dokuwiki na serwerku (nie moim) z pełnym php, bez sql'a (my, postgre) ...ale okazało się, że root nie jest chętny do współpracy przy modyfikacji uprawnień na części folderów.... i pupa.... ...będę zmuszony coś swojego uruchamiać.... ...tommeknet, markac... dzięki... ale jak będzie jak gdzie i co to sobie poradzę... :D ...prosiłem tylko o podpowiedź, żeby samemu nie przebijać się przez gęstwinę różniastych open produktów... ale sobie jakoś poradzę.... sprawdzę to i tamto.... i wyjdzie... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kefas, Jednak lepiej wykazuje się CMS z bazą danych. W większości CMSów można korzystać ze statycznych plików (np html), a baza ma wtedy charakter administracyjny. Dlaczego nie wchodzi w grę opcja z bazą?
|
|
http://www.limbo-cms.com czek dis aut
|
|
...nie wchodził do tej pory bo miałem stawiać na "obcym" serwerze na którym nie ma serwera sql.... okazuje się że kontaktu z adminem też nie ma.... i na plikach też nie postawię... :( ...ale sobie poradzimy... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Tak Ten Napewno sobie poradzicie :), a jak coś ja Wam pomogę :)
|
|
Raver: a co sie z Tobą stało? Z nami jest bardzo dobrze, radzimy sobie, mamy dużo pracy, ale jakoś się wyrabiamy. Dzięki, że się zapytałeś!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |