Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dachowanie w Morgownikach |
poslizgowa sroda w Lomzy i okolicy artykul na glownej stronie 4 lomza....... ! dachowanie w morgownikach!!! odnosnie przyczyny kolizji to nie powiedzialabym ze byla to nadmierna predkosc, na tym odcinku drogi zdarzalo sie mnostwo wypadkow i kolizji, slyszalam, ze sa pisane skargi, bo drogi nie sa tam sypane piachem lub sola. Takich pism jest malo, wiec problem tez wydaje sie wladzom maly. czy ktos z forumowicz mial na tej drodze podobny przypadek? piszcie, moze ktos to zauwazy! chyba ze jak to zycie pokazuje dojdzie do wielkiej tragedii wtedy dojrza problem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dachowanie w Morgownikach |
Ja czesto jezdze tą drogą i to jest jakaś tragedia szczególnie w tym lesie za morgownikami to nawet nie można nazwać drogą. Po ostatnich opadach śniegu było takie jajo że jednego dnia kilka samochodów wylądowało w rowie sam byłem świadkiem takiej sytuacji. Nawet opany zimowe nie wiele dają na tym lodowisku.
|
|
O Paula11 masz rację jet tam bardzo ślsko jak i w całym mieście Nowogród,drogi są nie posypane, ludzie łamą ręce i nogi a na drogach są wypadki. Sam niewiem gdzie zgłosić ten problem bo na Nowogrodzkie władze nic nie działa tak jakby nie mieli samochodów i ten problem ich nie dotyczył!
|
|
To wszystko przez Tuska.
|
|
Tusk musi odejść
|
|
Jeśli chcecie pisać skargi na zdarzenia na drodze z Nowogrodu do Zbójnej to trzeba adresować na Podlaski Zarząd Dróg Wojewódzkich w Białymstoku ul. Elewatorska 6, 15-620 Białystok. Ta droga jest wojewódzka ma numer 645. To Białystok odpowiada za jej odśnieżanie i jakość. A że mają to w d.pie wszyscy widzimy i czujemy. Ja napisałem skargę i czekam co będzie dalej. nar
|
|
masz racje tez pisalam skarge ale do dzis mie mam odpowiedzi a akurat bialystok sie martwi z e mamy takie drogi i ze sa wypadki ich to nie obchodzi pozdrawiam
|
|
a kto na prezydenta jak Tusk odejdzie ? a czemu ty k""""""a za mną dziobasz ?
|
|
Hmm, ale w tym artykule nie chodzi o nadmierną prędkość, ale o taką prędkość, która jest niedostosowana do warunków na drodze. "Asp. szt. Sławomir Runo zwraca uwagę, że wszystkie zdarzenia wynikały z niedostosowania prędkości do warunków ruchu."
|
|
No tak, zla predkosc, bo jak jest nie posypane to nalezy wysiasc, wziac samochod na plecy i go po prostu przeniesc... _____________________________________________________
|
|
walnij ze trzy wiadra wody przed wejściem do urzędu :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |