Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AKUMULATOR ....... |
Witam. Jakiej firmy akumulator wybrać . Zastanawiam się nad Bosch lub Centra Futura . Jak myślicie który jest lepszy ? Dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AKUMULATOR ....... |
slyszalam dobre opinie o centrum futura. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Bosch Silver mam go 5 lat i nigdy mnie nie zawiódł a na dodatek można go rozładować do zera
|
|
Bosch proponuje
|
|
tylko varta!
|
|
Bosch
|
|
i jak bieżesz to weź moc delikatnie wiekszą niż siedzi obecnie, nie zawiedziesz sie ;) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
centra topla zap akumulator trzeba dobrać do auta , zależy jak auto jest eksploatowane jeździsz codziennie ? , ile robisz kilometrów? koziol0
|
|
ja mam boscha 8 lat i kręci jak nowy POLECAM
|
|
obecnie siedzi 100Ah i właśnie mówią że trzeba troszkę mniejszy włożyć .. Jeżdzę tyle co po mieście to tu to tam weekendy to są dłuższe trasy ok 100km
|
|
tylko varta i to na rynek Niemiecki
|
|
no to 100Ah to troche za duzy, ja mam 44Ah i wystarcza :)
|
|
mysle ze jak do silnika 3.0 to w sam raz jest 100 Ah jedynie można wsadzić ostatecznie 85Ah
|
|
Pierwszym etapem wyboru jest określenie właściwej technologii. Aktualnie na rynku dostępne są trzy główne typy akumulatorów Akumulatory z płynnym elektrolitem, akumulatory AGM oraz akumulatory żelowe. Drugim krokiem w wyborze akumulatora jest określenie jego parametrów. Wymiary akumulatora i pojemność. Jeśli chodzi o ceny to w internecie są niezłe (np. sklep Eltrox: https://www.eltrox.pl/elektronika/akumulatory.html ale jeśli sam się na tym nie znasz niech zrobią to fachowcy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |