Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przetwarzanie danych |
Nie wysylajcie swoich cv w ogloszeniach o prace tam gdzie nie ma danych firmy zadnego telefonu nazwy firmy. to sa osoby ktore zbieraja wasze dane a potem je przetwazaja i wiedza o was wszystko. ogladam codziennie ogloszenia i widze ze duzo jest takich ogloszen. firma ktora sie szanuje i jest powazna podaje dane a ci ludzie szukaja naiwniakow zbieraja ich dane a potem robia co chca. ostatnio napisalam maila w zwiazku z ogloszeniem zamieszczonym na 4lomza ze oczywiscie jestem zainteresowana oferta pracy ale prosze podac dane formy bo chce wiedziec cos o niej przeciez to oczywiste. odpisali mi ale dalej ze to tylko praca dla psycologa i ze zadnego telefonu ani nazwy firmy mi nie podadza i prosza o przeslanie cv a oni sie sami odezwa. znowu im napisalam i nie doczekalam sie do tej pory zadnej wiadomosci i wlasnie po takich przypadkach wiem ze nigdy bym nie przslala cv pod takie ogloszenia. i was ostrzegam ze to sa oszusci. nawet jak desperacko bym szukala pracy a wlasnie tak szukam to dla mnie nie ma sensu zwracac uwage na takie ogloszenia. sorki ze tak nieskladnie ale pisze od razu co mysle.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przetwarzanie danych |
dokładnie, DUŻO NIESKŁADNIE !
|
|
Re: przetwarzanie danych |
sluchaj kolezko zboczony sprawia ci przyjemnosc dosrywanie komus??? radze ci isc do psychiatry moze jakis tabletki na przytlumienie. daje sobie reke obciac ze masz dwa oblicza tam w realnym swiecie spokojny mily grzeczyny a tu twoja druga ciemna strona sie ujawnia. moze masz ochote pokazac co potrafisz oko w oko. po co sie ukrywac?? ja bardzo chetnie powiem ci o w oczy co o tobie mysle.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |