Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
imperial |
Siema! Gdzie w necie można posłuchać zespołu Imperial co gra na pobliskich weselach, na you tube znalazłem tylko Imperial z Jasła .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: imperial |
Błąd popełniłeś nie imperial tylko imperium.:http://www.google.com/search?q=imperial+disco+polo&rls=com.microsoft:pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1[/utl]
|
|
|
|
Tu teledyski:[urlhttp://www.imperium.tiu.pl/teledyski.html
|
|
Niestety nigdzie ich nie posłuchasz w necie :(, ale kapela godna polecenia - naprawdę. Pozostaje Ci tylko wizyta u jednego z Panów. Jak chcesz mogę podać ci namiary. Pzdr
|
|
byłem na imprezie,na której grali, repertuar kiepski,zabawę też słabo prowadzą,a na internecie niczego nie znalazłem o nich a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Kiepski to jest Ferdek dwukropku (krytyk się znalazł) phi
|
|
Odnieś się do mojej wypowiedzi, wyraź swoje zadanie, wtedy porozmawiamy. a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Imperium to zespół znany w całej Polsce grają swoje kawałki (np.Wirują Światła) i problemu ze znalezieniem ich to dziecko by nie miało a mi chodzi o imperial który śpiewa kowery np. na weselach. Chodzi mi oto że idę na imprezę gdzie będą grali i chce wiedzieć co grają bo jak kiepsko to więcej gorzały wezmę. .
|
|
NIKO Jak będziesz szedł na imprezę IMPERIALU to tej gorzały weż dużo bo prowadzący to dobry oliwa
|
|
ja odróżniam imperium od imperialu ;) i ten drugi-klapa,ale to MOJE ZDANIE ;) wg mnie i gości,którzy byli na tej samej imprezie, było nudno, repertuar w ogóle nie do tańczenia, jednakże wszystkim, którzy będą mieć styczność z tym zespołem życzę udanej zabawy ;) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
w takim razie muszą chłopaki gorzałką nadrobić a wtedy i brzydkich dziewczyn nie będzie.Nie ma tego dobrego co by na dobre nie wyszło.
|
|
Przecież ten Imperial grał w Perle na Sylwestrze i większość gości przynajmiej sobie zespół chwaliła. Z tego co wiem i na Andrzejkach w Perle też grali. Popytajcie. Pozdrawiam
|
|
zgadzam się gorzałę to on lubi koziol0
|
|
Ja tez byłam z przyjaciółmi na tegorocznej zabawie sylwestrowej w Perle i byliśmy zadowoleni. Nie była to też pierwsza impreza,na której byłam i na której grał Imperial. Nigdy nie spotkałam się ze złymi opiniami. Dlatego zupełnie nie zgadzam się z wypowiedzią dwukropka. Repertuar mają urozmaicony,co pozwala dobrze bawić się zarówno starszym jak jak i młodszym. Panowie posiadają wysoką kulturę osobistą.Taka też jest impreza,którą prowadzą,więc może niektórym prostakom to nie odpowiada i muszą szukać ratunku w procentach. Nie widziałam też któregokolwiek z panów pod wpływem alkoholu. Być może zgaga ze wzrokiem u ciebie kiepsko. Do pięt im nie dorastasz i Cię nosi. Hm..a może ty z konkurencji jesteś? Do wypowiedzi fanki się nie odniosę.Szkoda mi czasu. Niko,ty tę gorzałę wypij już dziś.Wypij ją za tych wszystkich pseudo mądrali.Pozdrawiam.
|
|
zgadzam sie z wypowiedzią ,,płastugi'' a dwukropek i zgaga są najprawdopodobniej z konkurencji:) IMPERIAL jest w czolowce najlepszych zespolow w okolicy
|
|
plastuga prawde pisze.Bylem, widzialem,tanczylem,gorzalke pilem i dobrze sie bawilem.Nie spotkalem do tej pory kapeli,ktora gra po trzy godziny i dluzej.Nie widzialem zeby ktos z zespolu pil gorzalke,wiec nie pisac tu glupot. Latwo sobie usiasc przed komputerem i oczerniac, coz za odwaga!
|
|
hehe w żaden sposób nie jestem związany z branżą muzyczną;) z Imperialem miałem do czynienia tylko raz, na szczęście. Napisałem,że to tylko moje zdanie, co kto lubi. Ja byłem na nie. a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Cześć dwukropek!Oczywiście,że masz prawo wyrazić swoje zdanie.Może się Tobie nie podobać.To też Twoje prawo.Tu chodzi o tych co piszą o piciu,żenada. Ciekawi mnie jednak czy na tegorocznym Sylwestrze też by się Tobie nie podobało gdybyś zobaczył jak cała sala tańczy i śpiewa razem z zespołem:) Pozdrawiam
|
|
ale to MOJE ZDANIE ;) wg mnie i gości,którzy byli na tej samej imprezie, było nudno, repertuar w ogóle nie do tańczenia, Nie napisałeś że to tylko Twoje zdanie,tak na marginesie :)
|
|
To wielka różnica.
|
|
moim zdaniem zespół IMPERIAL to najlepszy zespół w Podlasiu... jego strona to www.zespolimperial.pl zapraszam tam możcie posłuchać jego piosenek itp. Jego numer to 609492988. Pozdrawiam. nataliii:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |