Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Umówmy się na... pizzę! |
Organizowano już wiele "schadzek" forumowych, jednak tylko jedna doszła tak naprawdę do skutku (wtajemniczeni wiedzą, co, gdzie i kiedy). Proponuję spotkać się w najbliższą sobotę lub niedzielę wieczorem w restauracji "Cztery Pory Roku" na Al. Piłsudskiego. Każdy z pewnością lubi dobrą pizzę, wino. Wstępnie proponuję niedzielę, o godz. 18:00. Jeśli macie inne pomysły - piszcie. Będzie to napewno wspaniała okazja do wymiany poglądów - tym razem "oko w oko". Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Umówmy się na... pizzę! |
Ciekawe kto przyjdzie :) Może Ryska ?
|
|
Z tego co wiem Ryski nie będzie, no chyba że ryska na blacie stolika. Jantar
|
|
ja to niemoge strace kamuflarz
|
|
to przyjdź zakamuflowany :)
|
|
A beda pamiatkowe baloniki?
|
|
Nie mylić z tańcem na stoliku...:DD Jantar
|
|
a może w rampie tam jest dużo lepsza pizza
|
|
A ja przyjdę, i powiem, że jestem maciek :) maciek - bez urazy, to żart ;) Pozdrawiam.
|
|
Adamus, ten wybieg to się Tobie nie uda. Pomysłodawca to mnie co nie co zna. Czy za żart można się gniewać, a czy ja kiedykolwiek miałem się za co na Ciebie gniewać. To tylko dyskusja, gdyby nie było różnicy zdań, nie było by dyskusji. Pozdrowienia.
|
|
ptysiu niech przyjdzie ;] PTYSIU PIZZA DLA CIEBIE ZA DARMO [ dodamy pare dodatków :) ]
|
|
ja będę w sobotę w "cztery pory roku".ale to nie z powodu że się pojawił temat na forum,tylko tak z własnej inycjatywy,mają tamdobre żarcie i niedrogie.pozdrawiam.
|
|
hej dzisiaj byłem w Czterech Porach czy będę w sobote? małe szanse, ale kto wie...
|
|
Ja pamiętam dwie "schadzki" - pod dachem na skarpie, pod lasem na trawie; kojarzę też co najmniej jeden "zjazd" - na rowerach pod Łomżą... :) :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
MrS, czekam tak jak umówiliśmy się. Pozdrowienia.
|
|
maćku, moje zajęcia przedłużyły się do ponad 21:00, jednak nie chciałem Cię nachodzić o tej porze. Dzisiaj Cię napewno odwiedzę. I co z tą pizzą? Jacyś chętni? Pozdrawiam
|
|
Ja chętny =) tylko kiedy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |