Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taka ciekawostka |
Wiecie że jeden z redaktorów 4lomza jest gejem pedałkiem itd. Mam 100% dowody :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taka ciekawostka |
Każdy jest jaki jest,i nie ma co w to wnikać.
|
|
Bo ja wiem, nawet jak lubi młodszych chłopców…
|
|
żyjemy w demokratycznym państwie i każdy ma prawo do swojego zdania
|
|
Hmmm jeśli podrywanie przez geja poniżej 18 letnich chłopaków jest ok. to żyjemy w demokratycznym państwie. :)
|
|
Rano to zostanie usunięte przez admina :)
|
|
Nie zostanie:):) Rano o 6.00 zapukaja do ciebie Panowie z Wojska Polskiego i zabiorą na krutką przejażdżkę z darmowym hotelem :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Po pierwsze nie zabiorą bo mówię prawdę i mam na to dowody, 2 raczej słabo namierzyć mnie :)
|
|
Poradzą sobie , poradzą bądź spokojny :) Nie takich bystrzachów namierzają :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Do dowodu, to Ci wiele dziecko brakuje :)
|
|
hehe to podrywał Cię?
|
|
wiemy nie raz nie dwa spadal ze stolka w czeslaw pabie po nie trafnym podrywie:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No to adamosxx wiem, że jesteś co najmniej w moim wieku skoro pamiętasz Tcheslava ;)
|
|
moj wiek nie jest tajemnica:) 1980 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx to Ty jesteś większym patriotą od tych pseudo patriotów co wysyłają chłopaków do Afganistanu.
|
|
nie popieram tej wojny to nie nasza bitka:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Na forum radia maryja to może i byłby hicior, ale w Łomży wiele osób to wie. Lubi chłopców? no cóż, Pan Bóg tak go stworzył, a co do podrywania nieletnich chłopców, to tak samo niemoralne twoim zdaniem jest podrywanie nieletnich dziewczyn?. A niech się ped...ą, aby z dala od mojego tyłka i nie na widoku.
|
|
Pod Koniami raczej też szczęscia nie miał :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
hhee fokukus tak bylo :) miro szalal po lokalach Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"nie popieram tej wojny to nie nasza bitka:)' zgadzam się z Tobą tylko przez te twierdzenie dużo chłopaków zostało wykopanych z armii:(((((
|
|
adamosxx ja myślałem że w tym wieku bardziej hardrockowych dźwięków się słucha;) Rage Against The Machine - Killing In The Name http://www.youtube.com/watch?v=8de2W3rtZsA
|
|
zawsze slucham klasyki Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
są klasyki i utwory z klasą:) Led Zeppelin - Whole Lotta Love http://www.youtube.com/watch?v=HQmmM_qwG4k&ob=av3e
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=uciyYTZ2B38 led cepelin toze klasykiem je Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |