niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boguski zagra od wiosny w I lidze?!

Jak wszem i wobec słyszymy w wisełce szykują się wraz z przyjściem Petrescu do klubu wielkie zmiany. Biała gwaizda ma pożegnać się m.in. z Kłosem, Majdanem:), Baszczyńskim, Mijailovicem i chyba Kryszałowiczem. Więc borąc pod uwagę tak drastyczne zmiany, myślę że jest duża szansa zobaczyć Rafała już na wiosnę w I squadzie. Więc do roboty, pokaż się z jak najlepszej strony...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boguski zagra od wiosny w I lidze?!

A czemu z Majdanem napisałaś z usmiechnięta minka ?

żeby Ptysiu miał zagadkę :P

AA To juz inna sparawa

czasem dobrze jest odwiedzic strone klubu www.lkslomza.9x.pl i tam poczytac sobei wiesci klubowe ;) i nie tylko

no niestety ta strona naszego kulbu nie jest zawsze aktualna. Artukuł "Z wisły nie dzwonili" czy coś takiego jest na niej od kilku dni, a o zmianach w wiśle głośno zaczęło się mówić dopiero po wczorajszym meczu!;)

Antikaczak znajdz bardziej aktualan strone od tej , a o zmaniach w wisle to sie jzu mowi dlugo

heh no własnie znalazłem lkslomza9x.pl a ten artykuł jest z niej, a o jakich zmianach... hehe chyba trenera...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org