Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zima znów zaskoczyła drogowców!! |
na drogach tragedia zadnego pługu na drodze nie widziałem jak do tej pory.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zima znów zaskoczyła drogowców!! |
Za to L-ek do cholery.
|
|
HaHaHa :) A przepisy wyraźnie mówią, że solarko - piaskarki, mogą wyjechać wtedy gdy upłynie godzina po ustaniu opadu :)
|
|
L-ki rozjeżdżą śnieg na drogach i będzie można się normalnie poruszać na drogach :) jakieś tam solarko-piaskarki nie są potrzebne ;p Kochani początkujący kierowcy zapraszamy też na przetarcie chodników. I nie zajeżdżajcie mi więcej drogi ;)
|
|
jakby do kazdej elki spoza lomzy doczepic pług to u nas nawet płatka śniegu na drodze bysmy nie zobaczyli :) a co piatej solarke przyczepic :) Paranoje...
|
|
no pewnie. mnie też zaskoczyła.. hadziej hahaha masz rację :D
|
|
Ja myslalem ze cala zime przelatam na letnich oponach ;)
|
|
Jadąc przez miasto zauważyłem trzy solarki więc nie gadajcie że ich nie ma. Nie nadążają odśnieżać jak taki śnieg pada. Więc nie miejcie pretensji do drogowców bo robią co mogą....
|
|
Wlasnie.! Przeprowadz sie do innego(wiekszego) miasta jak Ci tu nie odpowiada. Albo sam lopata i ognia. Dodam jeszcze ze zima nikogo nie zaskoczyla, bo nie wiem czy wiesz ale zime juz kawalek czasu mamy. ...
|
|
Ja tez jeszcze na letnich,bo myslałam,że zimy nie będzie.A tu jest.:(
|
|
jA tesz mam letnie ale juz sie nie opyla zmieniac/
|
|
Masakra ...
|
|
Rafallo20 jak zamykasz sie w piwnicy to nie widzisz czegos co inny widza kilka razy na godzine...
|
|
|
Zima mnie zaskoczyła wczoraj nawaliłem się o godzinie 11:45:27 i położyłem się spać wstałem o godzinie 15:47:35 strzeliłem setę nie wyglądając przez okno bo bimber miałem obok łóżka i znów spać, dziś wstałem o 16:43:12 idę do kibla za stodołę a tu śnieg. Tak właśnie mnie zaskoczyła zima w tym roku :))) Szok !!!
|
|
Zbychu :) Dobrze że się ockłeś na siku bo zimę byś przespał :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Autor: Hadziej (---.centertel.pl) Data: 14-01-12 11:29 jakby do kazdej elki spoza lomzy doczepic pług to u nas nawet płatka śniegu na drodze bysmy nie zobaczyli :) a co piatej solarke przyczepic :) A na tym fachu się znają bo co 2 kursant jest na siłę od pługa oderwany.
|
|
ktoś-coś dokładnie obudził bym się na wiosnę i pytał ludzi co się stało się haha
|
|
fanka bocianka dobre hahahah
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |