Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam partnerki na studniówkę? |
szukam partnerki na studniówkę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam partnerki na studniówkę? |
I w związku z tym co??
|
|
Byłbym bardzo zadowolony gdybym znalazł jakąś chętną dziewczynę która by ze mną na nią poszła.
|
|
mam kolege i z chęcia by poszedł z Tobą podaj jakieś namiary
|
|
Lepiej się zareklamuj, bo temat nie nowy
|
|
Zbychu;-D poszukiwana jest dziewczyna a nie kolega hahha
|
|
Ja bym mogła iść :):) Ale muszę zaczekać na nową protezę bo w ubiegłym roku na studniówce straciłam przednie jedynki :( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
heheheh nie wstawiaj;-)Będzie miejsce na papieroska w przerwie między tańcami;-)
|
|
Muszę bo seplenie i pluję kiedy mówię :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Siedź;-)Nie będziesz się odzywała.Kręć tylko kuprem i wystarczy;-)
|
|
No najlepiej :) A jak będzie mi się chciało kichnąć to co ??? Kuprem kichnę żeby kleksa puścic ?? Buzią a bez zębów to chłopakowi na marynarkę napluje i będzie wtopa jak cholera:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
A co sie martwisz.Jak w nosie swędzi to trzeba sobie ulżyć.A po czasie i tak wszyscy zapomną.
|
|
ja pójdę!!! ;) wyślij swoje zdjęcia na maila
|
|
No niby tak :) Ale jak kleksa puszczę to ja będę się wstydziła . A jak napluję na garnitur sałatką z groszkiem to mogę zarobić w papę od partnera:( Chłopcy teraz nie mają szacunku do kobiet:( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
och biedna Ty.Wiesz,może masz rację.Siedź w domu ,tam nikt nie widzi Twoich wybryków;)
|
|
Bo tak wogule to ja jestem piękna:):) Najpiękniejsza w łomży , mogłabym być z powodzeniem Miss World :):) Tylko ten cholerny pech z zębami , wziął mnie dupek podnióśł w tańcu do góry i upuścił , pech chciał że drugiego kolegi partnerka, miała akurat podniesioną stopę i spadając nabiłam sie zębami na jej obcas:( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
hahhhah wybacz mi;-)ale nie mogę się powstrzymac od śmiechu.Hahahahh
|
|
No widzisz sama Omania jakiego trzeba mieć w zyciu pecha?? Pierwszy raz wybrałam się z poznanym na przepysznej łomżyńskiej pizzy chłopakiem na tańce i na tych tańcach sie skończyło bo powiedział że ze szczerbinką to on zadawał się nie będzie . Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ja ci jej nie przyprowadze:D http://www.youtube.com/watch?v=q39bj5-cxfY&feature=share
|
|
ktoś-coś oj ten obcas hahahahhahahahhahahahhahahahhaha
|
|
Kiedy ? już zaczynam się szykować: ![]()
|
|
półeczka palce lizać :) ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |