wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Naprawa komputera

proszę o wskazanie uczciwego informatyka który naprawia dobrze komputer w konkurencyjnej cenie dziękuje za odpowiedź pozdrawiam

Mieszko

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Naprawa komputera

a co się popsuło?

ja na Wesołej naprawiłem 54 wirusów i odzyskali mi pocztę jak zwykle za nie drogo

Hej,
Napisz na @ w czym rzecz oraz co dolega komputerowi??
Naprawię Bardzo Tanio

naprawakomputerowlomza@o2.pl

Tanio, Szybko, Solidnie

Miałeś zepsute wirusy?

tel do kolesia ktory zna sie najlepiej na tego typu sprawach, obsluguje moja firme od lat jest bezkonkurencyjny w Łomży jeżeli chodzi o cenę i fachowość dodatkowo dojeżdza do klienta 500396496

łomżyniak

Dzień dobry
zapomnij o "informatykach". zanieś kompa do firmy (ja proponuje expert na broniewskiego, - jak mnie pamięć nie myli to z 10 lat na rynku ale oczywiście wolny wybór), ktorej zależy na opinii i marce którą buduje od lat a nie "pana Staska" co w dzien pracuje w innym zawodzie a popołudniami "informatyzuje", lub kogoś kto np. informatyke studiował "to sie musi znać".
Nie chciał bym generalizować, oczywiście są ludzie mający pojęcie o tym co robią, ale z doświadczenia wiem, że takie amatorskie instalacje często mają kardynalne niedoróbki co kończy się wydaniem dodatkowej kasy w niedługim czasie. O nerwach i straconym czasie nie wspomnę.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Ja mam komputer na sprzedanie bez dysku ale procesor Dual Core 2x3,40Ghz i 1Gb ram jeśli twoj nie działa :)

radioland.pl na spokojnej na przeciwko mpk

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org