Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam dobrego hydraulika |
do wykonania instalacja wod -kan w całym domu poszukuję elektryka i ekipy do tynków proszę o sprawdzone osoby dziękuję onaion
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam dobrego hydraulika |
Elektryk pan Paweł S. 792057452 Hydraulik pan Sławek 516376389 :))))
|
|
www.dewu.lomza.pl pan Włodek zna się na hydraulice
|
|
onaion spytaj swoich znajomych, sąsiadów o dobrych specjalistów. Na internecie podają sie rózni a napewno uważajacy się za najlepszych...ja wzięłam z internetu - i musiałam w trakcie dwa razy zmieniać fachowców i podwójnie płacić za spartoloną robote...
|
|
do Rzońcy idź zrobi ci kompleksowo całość, tylko zamówienie gdzieś od 100 tysi, pracownicy prywatnie biorą taniej
|
|
a najlepiej jak pójdziesz do sklepu jakiegoś hydraulicznego i zapytasz o godnych polecenia wykonawców
|
|
Pan Mirek hydraulik numer 507188174 Emka
|
|
tu masz dobrego : http://www.google.pl/search?q=polski+hydraulik&hl=pl&client=firefox-a&hs=C0K&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kQoQT7CdL4nntQa41_QU&ved=0CCYQsAQ&biw=1024&bih=629
|
|
Hydraulik Mariusz Z. 511930205 Polecam. Robił mi instalację w całym domu. Pporządnie, szybko i przystępnie cenowo.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |