Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy |
Witam! potrzebuje pomocy a raczej dorady, Otóż spodobała mi się pewna dziewczyna która odbywa staż w pewnej instytucji (mniejsza o to co to za instytucja). Byłem tam kilka razy ale w żaden sposób nie wiedziałem jak zacząć rozmowę.... Poprosiłem o to co potrzebowałem-dziękuje-do widzenia-i tyle..... Nie jestem żadnym podrywaczem i nie wiem od czego zacząć by dobrze wypaść... może ktoś coś podpowie???? proszę tylko o poważne odpowiedzi......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy |
wiesz co ja doswiadczenia nie mam... Andy moze poswiadczyc.. ale ja mysle ze poprostu podejdz doniej z usmiechem przedstaw sie i zapytaj czy nie chcialby umowic sie z toba na ... np salatke grecka.. i ona wtedy ci powie czy jest zajeta czy nie ... czy pojdzie czy nie i bedziesz mial z glowy i nie bedziesz sobie zawracal glowy.. a wogole to ja ide
|
|
zajdz poweiedz pare słow w tonie zartobliwym ot cala filozofia ps. dobrze by bylo jakby ci wypadl wyciag z konta przypadniek ktory by odczytala, oczywiscie taki ktorym mozn soie pochwalic Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
z tą sałatką to nie głupi pomysł ale jak będzie głodna to nie powie że jest zajęta, wpie....li sałatkę a potrzymać ci i tak nie da.
|
|
no to ja mu wtedy potrzymam i bez salatki i final
|
|
podejdz i powiedz tak"krotka piłka zchodzisz do parteru i do roboty" a jak pusci Ci oczko jest Twoja
|
|
Alwaro Alwaro ciekawe co ty bys zrobil gdybym ja tak podszedl do ciebie kleknal przed toba i do roboty... no co bys zrobil... puscilbys oczko? :)
|
|
nawet dwa
|
|
Podejdź uśmiechnij się, gdy ona odwzajemni uśmiech , zagadaj ją żartem, później powiedz, dzięki pani uśmiechu cały dzień będę miał uśmiech na twarzy. I KRÓTKA PIŁKA. PODAJ JEJ KARTKĘ I POWIEDZ NARYSUJE MI PANI SWÓJ NR TEL, A ZABIORĘ PANIĄ NA SMACZNĄ KAWĘ PO PRACY. TO TYLE
|
|
MŁODY ILE MASZ LAT?
|
|
Pomysły dobre ale nie praktyczne.... Numer z wyciągiem bankowym odpada bo jakby na to poszła to bym jej podziękował od razu... A numer z sałatką grecką nie wypali bo akurat w pobliżu nie ma żadnego lokalu do takiego podrywu. Jedynym dobrym wyjściem jest parę słów w tonie żartobliwym.
|
|
|
To skoro nie potrafisz jej zagadać to o czym będziecie rozmawiać na tej kawie???(jeśli się uda)
|
|
MŁODY MAŁO WIESZ...WAŻNE ŻEBY NA SIEBIE ZWRÓCIĆ UWAGĘ I TAK JAK PISAŁEM ......
|
|
OMANIA , chłopak jest nie śmiały, odwagi dla niego brak....
|
|
Kawa na ławe "dzięki pani uśmiechu cały dzień będę miał uśmiech na twarzy. + głupoty gadasz
|
|
Pomysły coraz lepsze. Omania jak zacznę gadkę to póżniej pójdzie z górki. a najgorzej jest jak chcesz dobrze wypaść
|
|
Tak wiem,ale może po prostu spróbować zaprosić ją na kawę;-)Albo się uda albo nie,przynajmniej będzie wiedział.A tak być może straci szansę...jeślii będzie tak czekał.
|
|
zaloty uśmiech posłać w stronę dziewczyny, i zerkać a na pewno zwróci uwage, na fajnego chłopaka ....co nie?
|
|
mało wiesz!!!!!andyc
|
|
do tego ładne perfumy.....ehhhh i jest Twoja;-)
|
|
ja uwazam... ze Kawa na Lawe swietnie to wymyslil...
|
|
Kurde ale z tą kawą to jest problem bo nie ma w pobliżu miejsca w którym pracuje ta panna takiego lokalu gdzie można by było wejść na kawę
|
|
każdy ma swoje sposoby by poderwać dziewczynę!!!!!!!!!!!!
|
|
Na kawę po pracy??a skąd wiesz że mogłaby wyjść w trakcie pracy?
|
|
do tego chanel platinum egoist i twoja!!!!!!!!!!
|
|
ta kawa jest symboliczna... mozesz ja zaprosic na cokolwiek masz w poblizu... oranzade w sklepie spozywczym... bulki w piekarni ... czy poprostu spacer
|
|
No właśnie jedni podrywają więcej inni mniej a jeszcze inni wcale bo laski same na nich lecą, Ale ja jestem z tych pierwszych bo muszę więcej podrywać
|
|
Mogę podesłać kumpla który ma bar obwożny,
|
|
Ważne jest w tej kwestji by być rozmownym ,szczerym , umieć zażartować, poprostu sobą!!! Ja np. każdą fajną zagadam dziewczynę i nie mam żadnego cykora
|
|
Kolego ,albo wóz albo przewóz;-)Bądź dobrej myśli,do takich świat należy!
|
|
w trakcie pracy to nie bardzo na kawę!!! po pracy owszem
|
|
A ja mam cykora bo trochę mi zależy na niej. mam 22 lata i miałem już 2 dziewczyny ale stresuje sie jakbym pierwszą chciał zagadać
|
|
Dziewczyny wszystkie są fajne!!!!!!;-D
|
|
Odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego!
|
|
Jak się cykasz to daj nam namiar na nią .Szkoda takiej okazji.
|
|
SORY!!! WSZYSTKIE SĄ FAJNE HEHE
|
|
No ,już inaczej kawa na ławe;-)Tak mi pasi!
|
|
Może z nim zagadaj. Autor: mateusz potocki (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-01-12 16:27 wśród studentek uchodzę za przystojniaka (choc jakies tam niewidoczne mankamenty urody mam). już 7 zaliczonych jedna drugiej puściła fame o 23 cm w spodniach. tak sie żyje:)
|
|
Podryw na wygranego widziałem to na YT Podchodzisz do laski i pytasz czy ma tel komórkowy, jeśli ma prosisz żeby Ci go pokazała. Chwytasz za telefon i wkładasz go w majty swoje :) . Teraz mówisz albo wyjmiesz go z moich slipów albo odejdę z tym telefonem tak czy siak jesteś wygrany…
|
|
W TAKIM WIEKU JĘZYKA NIE MASZ?
|
|
POWIEDZ GDZIE ONA PRACUJE???TO DLA CIEBIE WEZME OD NIEJ NR TEL.
|
|
on juz nie ma 23 ...niechcacy odgryzlem mu jakies 10cm jak mu laske robilem ostatnio hihihi
|
|
Głupoty Ci wciskają.
|
|
Nie głupoty tylko porady.
|
|
DOKŁADNIE
|
|
Andy ty to nie gadaj tutaj bo ty oziebly jestes i nieczuly... gardzisz miloscia moja i kochasz samego siebie :(
|
|
DZIEWCZYNY KIEDY IDZIEMY NA KAWĘ?
|
|
Omania weż młodego na jakieś szybkie przeszkolenie.
|
|
to moze w ramach podziękowan za to co Ci załatwiła badz co zrobiła zaproś na ciacho nie koniecznie zaraz po pracy może wtedy umówicie sie na jakaś godzinę. może wiesz jak sie nazywa to poszukaj jej na nk czy fb, wtedy będzie łatwiej. może poczekaj na nia po pracy tylko zeby sie nie wystraszyła i zapytaj czy mozesz odprowadzic, bo bardzo chciałbyś ja poznać. a moze powiesz nam gdzie ona jest na tym stażu to może ktoś ja zna i Ci pomoże :)
|
|
Mały....Ty i tak dobrze doszkolony;-)
|
|
głupoty gadacie.
|
|
Jak pomożesz chłopakowi to ja w ramach wdzięczności odkupie dla Ciebie ten kolczyk do języka od szachmata.
|
|
hahahah Andy co ty bys mu poradzil?
|
|
o nie ja nie sprzedaje moge wlozyc ten kolczyk do jezyka komus ale nie sprzedam hihihi
|
|
A ja zapytałam tylko z ciekawości;-) Mały...ja jestem za młoda na takie rzeczy;-D
|
|
Mówisz o kolczyku?
|
|
Mówię o szkoleniu;-D
|
|
uważaj aby przez ten kolczyk tobie rdzą zęby nie zaszły hehe
|
|
aaaaaaaa
|
|
szachmat hahahah Andy co ty bys mu poradzil? nic po prostu zawsze trzeba być sobą/
|
|
TAK O KOLCZYKU HEHEE
|
|
Andy nie prawda.... ja jestem soba i to nie dziala... tak jak ja sie przed toba "otworzylem" i nic :)
|
|
szachmat co z tego wynika .Nic i tak powinno być
|
|
nie zgadzam sie z toba Andy... milosc jest najwazniejsza... i nieodwzajemniona jest wielka tragedia i marnotrawstem... ale tak juz jest na tym niedoskonalym swiecie ze sie zdarza.. ale to nie znaczy ze tak powinno byc
|
|
na szczęście w bajki nie wierze.
|
|
No i co z tym młodymnirśmiałym,pomoże jemu ktoś?
|
|
No właśnie a może ktoś mi pomoże zrozumieć kobiety???? wszystkie nowo poznane potrafią czymś pozytywnie zaskoczyć a przede wszystkim uświadomić gdzie chłop popełnia błąd w jakiej sytuacji i w którym momencie;)
|
|
Bo właśnie to my chłopaki jak się zakochamy to oddajemy wszystko włącznie z sercem... a co dziewczyny z tym robią???? bawią się tym........ ale co zrobić trzeba to znosić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |