Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dojazd do pracy - Ostrów Mazowiecka |
Szukam osób dojeżdżających do Ostrowi Mazowieckiej, pracujących w szpitalu w systemie dyżurowym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dojazd do pracy - Ostrów Mazowiecka |
w żenskiej czesci polecam szukać, lasy ciągnące sie:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx znudziło Ci się forum polityczne? Nie dziwie się czytać posty pseudo yntelgentów żenujące:))))
|
|
Za jeden dyżur masz 1000 zł to niestac cię samemu jeździc ????
|
|
andy wszytko sieznudzilo, na niewazne pytania odp ironicznie:) ehhh te nowe koszy zielska:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
19051 fältskär/em jesteś czy jak:)
|
|
to prowokacja nie reagować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nowe koszy zielska< hehe na tym można nie źle zarobić średnio krajową na pewno:)
|
|
mozna pozarabiac ze 3 mnies:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie zaśmiecać mi wątku prymitywnymi tekstami. Osoby zainteresowane wspólnym dojazdem proszę o kontakt na maila.
|
|
mail kontaktowy: plztru86@gmail.com
|
|
19051 kogusz tu nazywasz prymitywem ? Mnie ?
|
|
to czlowiek z sercem a tu okoniem???????? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx no właśnie ludzie są powierzchowni płytcy oczywiście nie wszyscy:)
|
|
andy kładz paaaaałe juz na to http://www.youtube.com/watch?v=yhsjRL2O64g&feature=related Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx ostre dźwięki mało sąsiadów nie pobudziłem:))))) "kładz paaaaałe juz na to " łatwo powiedzieć jak ktoś nie musi się kłaniać baronom co rano radnym miejskim powiatowym wójtom starostom urzędasom wszelkiej maści naprawdę ludzie są nie siadomi na kogo glosują:(((((
|
|
andy nie klaniasz sie lewicy czy prawicy klaniasz sie grupie kolegow, a tam kazdy jest za kazdym.tam barwy polityczne to obwoluta dla plebsu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx masz racje ludzie nie wiedza na kogo glosują oficjalna propaganda tego nie pokazuje a nie oficjalnie chamstwo i perfidia maskowane wyższym wykształceniem a ludzie na nich wciąż liczą i głosują;((((
|
|
no z faktami nie bede dyskutował Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Już nie ma prawdziwych patriotów zginęli w czasie wojny albo zostali złamani przez komunizm żal barany spoglądali na prawo teraz na lewo. Szkoda ze debile z przyczyn ekonomicznych wyganiają Polaków z Polski:(((((
|
|
hoho poszdeles po rozum do głowy:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no rzeczywiście mój rozumek gdzieś się chowa od czasu do czasu ale myślę że zaskoczę papierkową i inteligencje jeszcze nie raz:))))
|
|
czeba napidlać na waszych polityków:)_)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |