niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
następny aktor zmarł :(

W sobotę zmarł znany aktor komediowy Richard Pryor, miał 65 lat
[*][*][*]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: następny aktor zmarł :(

[*] Właśnie dzisiaj przeczytałem o tym. Nie dobrze się dzieje, bo coraz częściej odchodzą ludzie znani i lubiani. Tam na górze tworzy się już niezłe zaplecze artystów :(

[*]

hmm, ogladalem program i tez o nim bylo mowione co nieco, i powiem wam ze on byl uzalezniony od amfetaminy i heroiny wiec sie skonczylo jak sie skonczylo ale fakt jest faktem ze szkoda mi go troche bo jak zawsze ogladalem filmw ktorym on wystepowal to zawsze sie smialem i to byly dobre filmy, czyli byl dobrym aktorem i chyba to tyle...

Richard Pryor od wielu lat zmagał się z SM. Być może w młodości był uzależniony ale od wielu lat umierał na coś innego.

nie wiem co bylo przyczyna ale organizm sie starzeje u kazdego czlowieka i jest coraz bardziej slabszy:/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org