Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GITARA ELEKTRYCZNA |
Czy jest w Łomży osoba warta tego aby chodzic do niej na lekcje gry na gitarze elektrycznej? ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GITARA ELEKTRYCZNA |
Jest i to nie jedna.
|
|
POLECAM SIEBIE Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
ZALEŻY CO CHCESZ GRAĆ Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Widzę ,że obywatel jes uzdolniony muzykalnie,kilka dni temu proponował jakiejs dziewczyniei naukę gry na flecie,teraz na gitarze.:-)
|
|
OBYWATELU MAM STOPIEN WYŻSZEJ SZKOŁY MUZYCZNEJ, GRAM W CAŁEJ EUROPIE KONCERTY I NIE TYLKO UDZIELAM NAUKI GRY NA FLECIE Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Taki ktos kto gra w calej europie nie spedza wolnego czasu na tej stronie. Sadzac po postach - masz go bardzo duzo. Wodolej :) ...
|
|
TAK ALE TWÓJ POST NIC NIE WNOSI DO TEGO TEMATU I TO NIE OZNACZA ŻE NIE JESTEM MUZYKIEM, I ZDZIWIŁYBYŚ SIĘ ALE UDZIELAM LEKCJI GRY NA GITARZE Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Witam! osobom robiącym sobie jajca z tematu to od razu podziękuję serdecznym palcem a Ci, którzy na serio udzielają lekcji gry na gitarze to z góry dziękuję za chęć odpowiedzi. Panie Legendarny_Obywatel-u, czy na poważnie potrafi pan nauczyć kogoś grać na gitarze? Bym był zainteresowany ponieważ sam próbuję się uczyć w domu, ale chyba będzie mi potrzebna pomoc kogoś kto ma więcej pojęcia i umie przekazać tę trudną wiedzę. Tylko pytanie za ile? Jeśli chodzi o gatunek to bym chciał umieć pogrywać jak MetallicA, Iron Maiden, itp. ![]()
|
|
nelle nie sluchal Legendarny_Obwyatel - to troll numer 1 na tym portalu, to wlasnie on sobie jaja robi. ...
|
|
poprawka : nie sluchaj* ...
|
|
Czyli nikt tu taki się nie znajdzie?:/ Naprawdę nie ma nikogo kto by poudzielał kilku lekcji?:/ ![]()
|
|
hu hu hu :) ![]()
|
|
torro,czyli spadłeś na drugie miejsce? Niemożliwe.
|
|
Naprawdę nie będziecie mieli możliwości polecić mi kogoś?:( Gdyby mi nie zależało to bym już odpuścił z pytaniem o to:/. Może jutro ktoś się znajdzie poważny:/ ![]()
|
|
Proponuje napisac na mylomza.pl - bardziej konkretniejsza strona. Nie to ze reklamuje, tylko pomagam. ...
|
|
wrzuć adres na priv.
|
|
nelle podaj swój e-mail dam Ci kilka lekcji Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
nie słuchaj bo to są antyfani i sami są trollami Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
poprostu daj a sie przekonasz Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Już nie jeden tańczył tak jak obywatel zagrał.
|
|
mały czlowieczku chcesz sie przekonac? Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
nelle chcesz grać jak JOE SATRIANI fajnie;)
|
|
Ja też chcę się nauczyć grać ale tylko dwa utwory "Chryzantemy złociste" i Piosenkę o kwiatach ;)
|
|
Zbychu ale to nie są utwory Iron Maiden jeśli się nie mylę?:)
|
|
Tak przy okazji jak juz jest temat. Mam na sprzedanie Epiphone'a Les Paula Standard. Takiego : http://www.burak.pl/produkt/epiphone-les-paul-standard-plus-hs-2/ Jak ktos zainteresowany to mail : stickwitu05@wp.pl
|
|
Legendarny Obywatelu, nei mma pojęcia czy mnie wkręcasz czy może nie ale możesz jakoś udowodnić, że faktycznie potrafisz grać i nauczać? Podaj mi swój mail to się odezwę bo nie chce mi się dyskutować gdy setka innych ludzi czyta, która nie ma nic do dania żeby pomóc. ![]()
|
|
LO mówi prawdę ! , On umie grać, ale na nerwach
|
|
nelle przejdź się do muzycznego Kami na dmowskiego i pogadaj z Czarkiem. Może On udzieli Ci lekcji, a jeżeli nie, to na pewno pokieruje dalej :)
|
|
W internecie znajdziesz pełno materiałów do nauki. Ja najczęściej korzystam z youtube i z http://www.all-guitar-chords.com/guitar_scales.php?qqq=FULL&scch=C&scchnam=Major&get2=Get&t=0&choice=1. Napisz za rok to udzielę ci kolejnej darmowej lekcji :)
|
|
miernik52@o2.pl Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
nie dotyczy, takie lekcje to se możesz udzielać dla dzieci czarnobyla pod wiatą Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |