wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Okulista-gdzie?

Jak w temacie,gdzie jest dobry okulista i tani w miarę?Chciałabym wyrobić okulary,przede wszystkim zbadać wzrok.Co sądzicie o tym okuliście na rogu Dmowskiego?

... (...)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Okulista-gdzie?

badziew...powaga chciala mojej siostrze wcisnac okulary a jak mala zabralam do swojej okulistki to bylo cos zupelnie innego....

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Polecam to miejsce, wszystko dokładnie sprawdzą, wytłumaczą, dobiorą szkła.
Pełen profesjonalizm.

A orientujecie się ile kosztuje wyrobienie okularów?Oprawki nie muszą być wygórowane...
Do ;martuchnam'-a gdzie masz swego okulistę?Na jakiej ulicy ?

... (...)

Martuchnam może tak fatalnie trafiłaś... nie wiem... ale wśród moich znajomych i rodziny wszyscy tam chodzą i nikt nie narzeka.

hmmmm wlasnie oprawki sa nadrozsze bo same szkla nie az tak...ja chodze na legionow tam w tym ciagu gdzie jest cukiernik i laryngolog blizej ronda...zapomnialam dokladnie..a okolistka naprawde dobra....
@ czarna...byc moze...ale sie zrazilam bo dzis dziecko byloby skazane na glupie docinki a wzrok ma niezly wiec okulary nie byly naprawde potrzebne

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Ja także korzystałem z usług wymienionego gabinetu i jestem bardzo zadowolony. Udałem się z kontrolną wizytą i zostałem bardzo dokładnie zbadany okulistycznie. Pani doktor jest bardzo miła i nie szkoda jej czasu na rozmowę z pacjentem. Bardzo wyczerpująco odpowiada na zadawane pytania. To że jeden lekarz zleca okulary a drugi nie, wcale nie znaczy, że ten pierwszy się pomylił. Ja miałem problem a doborem szkieł, dopiero w tym gabinecie zrobiono to bardzo dobrze - dokładnie. Mam lekkiego zeza i był problem z ustaleniem odległości źrenic.

Ja osobiście polecam.

Ja polecam dr. Kalinowską, obecnie przyjmuje chyba na Nowogrodzkiej, ewentualnie na Długiej obok Rossmana tam badanie masz w cenie okularów,chyba że okulary nie będą potrzebne zapłacisz za wizytę ale nie pamiętam dokładnie ile. Pozdro...

A ja polecam optyk na rogu Farnej i Długiej

pani napisał(a):

> Ja polecam dr. Kalinowską, obecnie przyjmuje chyba na Nowogrodzkiej, ewentualnie na Długiej obok Rossmana tam badanie masz w cenie okularów,chyba że okulary nie będą potrzebne zapłacisz za wizytę ale nie pamiętam dokładnie ile. Pozdro...

jw.
Ja za całe okulary zapłaciłem 450pln coś takiego

Byłam u dr Siemion. Nie chciało mi się czekać na kasę więc poszłam prywatnie - wizyta 60,00 . Okulary dwie pary - do chodzenia i do czytania zrobiłam na małachowskiego, Zapłaciłam 480,00 zł. Wydaje mi się, że nie drogo. Nie chciało mi się już więcej szukać.

Popieram,Kalinowska z Nowogrodzkiej.

małachowskiego. obok K1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org