wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pomysł na dobry biznes !!!!

jak ktoś ma ochotę to niech sie zastanowi nad otwarciem takiego punktu gdzie będzie można kupić sobie rozne kanapki. Cena jedna na dowlną kanapkę. Kanapki robi się na miejscu wedlug proponowanej recpetury jak ktos nie ma własnej ulubionej lub według zamówienia klienta. Oczywiście wszystko na oczaach klienta. Można do tego dodac napoje herbate , kawę.

Santreo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pomysł na dobry biznes !!!!

mi teraz smakuje pieczona karkówka na kanapki, a co zrobisz, to i tak się nie sprzeda,musiał byś robić tak jak w domu:)

w takim barze wszystko jest juz nakrojone , wędliny , miesa , warzywa , sosy i wystawione na ladzie. Przychodzi klient i mówi co chce i płaci proste jak drut.

Santreo

A kto Ci zapłaci za warzywa?, ja nie:)

a to wszystko leży na ladzie od rana i kiśnie a klient wieczorem dostaje kanapkę ze śliską wędliną i przyschniętym ogórkiem :)

oj lepsze to niz ten syf MD lub te pizeryny czy giry lub baby

Santreo

Tu raczej nic sie nie sprzeda...no moze cos ala Kufelek nic poza tym nie widze...
najpierw ludzie muszs sie sami dowiedziec czego chca..a z tym u nas ciezko niestety..kazdy pomysl jest krytykowany wysmiewany itd..najlepiej to sie nie pytac i robic swoje

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Pomysł z kanapkami wydaje się dobry. Grunt, żeby to było świeże no i szeroki wybór produktów.

taaaaa widze juz 1 dnia co 3zl to ja wole juz sobie w domu 3 zrobic w tej cenie brud syf i ubustwo nie warto a ta kelnerka zal kucharz oblizuje noz a wlasciciel dlubie w nosie nie te miasto nie warto przykre ale prawdziwe

takie cos to juz ktos wymyslił. w subwayu

dokładnie subway, chyba kolega w Białymstoku był i się zachwycił, ale subwey to wielka marka, ale zeby otworzyc ich lokal w postaci franchyzny trzeba miec wkład własny w wysokości ok. miliona zł. Wiem bo interesowałem się otwarciem tego w Łomży ale za taką kasę na taką wioche nie warto ;)

jesli mogę wtrącić w temacie....to czego w Łomży brakuje to jedzenie zdrowie i lekkie, dobra franczyza - "Greenway", mi smakuje, niedrogie a zarazem pożywne, myślę, że w naszym mieście mogłoby to chwycić. Produkt na łomżyńskim rynku gastronomicznym napewno nowatorski, a w wielu innych miastach sprawdził się bardzo dobrze.

Ich bin fur Berlin...

Według mnie restauracja pizzeria włoska ale nie "włoska" jak cztery pory, gruby benek da grasso i te inne pseudo lokale.
Szczerze mówiąc to jest jedna wielka kupa a do oryginału ma bardzo daleko no chyba że nazwy mają włoskie jeśli napiszą poprawnie.
Ostatnio czytałem w menu pizza "mrgerita" a pisze się margherita taka chała od razu na starcie.
Lepiej już napisać pizza Małgorzata, a no kuźwa jeszcze ten makaron odgrzewany w 4 pory nie wiem jak taka kluchę można jeść podobno to jest al dente ale raczej przyklejająca się do zęba haha

Pomysł na dobry biznes 70 % mieszkańców już masz na starcie ;-)))

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=469995&t=469995

ludzie, w każdym normalnym środowisku podaż jest odpowiedzią na popyt, a tu nie ma zapotrzebowania, próbowało już wielu i się przejechali,
Łomża to dziwne miasto gdzie głównie mieszkają potomkowie roztrząsaczy gnoju a takim to nic nie jest potrzebne, nie zasługują na coś dobrego, bo do szczęścia wystarczy im najzwyklejsza garkuchnia wg zasady " wełna nie wełna, aby du.pa była pełna ", oby szybko, tanio i dużo,

a te kila osób które, mogłyby być potencjalnymi klientami to nie zapewnią rentowności przedsięwzięcia

bez urazy, ale mądrzejsi i poważniejsi od Was inwestorzy też widzą co tu jest grane i nie wchodzą w to drobnomiasteczkowe, zaściankowe i bidne społeczeństwo,

osobiście jestem jak najbardziej za każdą inicjatywą, czy to społeczną czy gospodarczą, która rozrusza to miasto, niech powstaje jak najwięcej ciekawych i dobrych lokali," od przybytku głowa nie boli",

każdemu, szczerze życzę powodzenia, ale jestem realistą i obserwując rynek, (a jestem w temacie), to uważam, że tylko osoba niezorientowana i z brakiem instynktu samozachowawczego, ze skłonnościami do samodestrukcji odważy się tu inwestować,

powodzenia, ryzykujcie i inwestujcie ! może coś w końcu wypali w tej dziurze,

Może taki. To fragment tekstu, który ostatnio dostałem na maila:

REWOLUCJA w internecie !!!

Faktem jest to, że takie firmy jak Google czy Facebook zarabiają miliardy $$$ co kwartał tylko dlatego, że my, użytkownicy internetu korzystają z ich usług. Czy my coś mamy z tego ??? Niestety należy stwierdzić, że nie. Nadszedł czas aby zrozumieć, że to my "użytkownicy" będziemy decydować kto ma zarabiać duże pieniądze.

WAZZUB jest pierwszą prawdziwie globalną społecznością, która chce płacić nam "użytkownikom" za wybór ich strony internetowej.

Projekt nazywa się WAZZUB Family. Wersja prelaunch startuje 1 stycznia 2012 i trwać będzie do 31 marca 2012 roku. Firma będzie wypłacać użytkownikom 1$ miesięcznie za ustawienie ich strony - jako stronę startowa. W powstawanie tego projektu zostało już zainwestowane 2.000.000$

Aby zacząć zarabiać wystarczy się zarejestrować i zacząć rekrutować poleconych. Za każdego co miesiąc dostaniemy 1$, do 5 poziomów głębokości (czyli dostajemy 1$ za każdego poleconego i poleconych poleconego itd).

Jeśli zaprosisz do projektu np. tylko 5 osób i każda z nich także zaprosi 5 itd to:
1st. Generacja 5 x 1$ = 5$
2nd. Generacja 25 x 1$ = 25$
3rd. Generacja 125 x 1$ = $125$
4th. Generacja 625 x 1$ = $625$
5th. Generacja 3125 x 1$ = $3.125$

Czyli w sumie pasywny miesięczny dochód wyniesie 3.905$!
Nie ma ograniczeń co do ilości osób zapraszanych w poziomie.
A co będzie się działo, gdy zaprosisz 10, 20 i więcej osób?
Nic nie trzeba inwestować, wystarczy się zarejestrować i przekazać informację następnym chętnym.

Rejestracja możliwa jedynie z linku osoby zarejestrowanej.
Link do rejestracji:

http://signup.wazzub.info/?lrRef=fc2ca

Po zarejestrowaniu otrzymasz własny link. Wklej go w miejsce w/w i całą treść wyślij znajomym.

Biznes gastronomiczny to jeden z najcięższych biznesów. Jak jesteś dziewczyną to możesz o wiele łatwiej zarabiać na sprzedaży swoich zdjęć z pomocą Onlyzysk

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org