niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
samobójstwo

wie ktos coś na temat dzisiejszego incydentu? podobno jakis ochroniarz z Purzeczko strzelił sobie w głowę. mial 28 lat.

wiadomość nieoficjalna.

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: samobójstwo

tak, to prawda :) potwierdzam tą wiadomość. Dokonał samobójstwa w biurowcu PKS, kiedy to razem ze swoim kompanem przyjechali po cash do zakladu. Włożył sobie pistolet do buzi i nacisnął na spust.

to było około godziny 14, wiec jutro powinno być coś w mediach.

To czemu se strzelił?

bo przeczytał twoje posty!!!

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

achas Szkoda

szkoda człowieka,nie dziwie się ja też mam nieraz tak że mnie szlak trafi ... =/

znałem go osobiście, człowiek do pogadnia i dobry żartowniś. nieiwem dlaczemu tak postąpił.

Skoro jest to prawdą to jedyne co mogę powiedzieć, to to że jeśli ktoś ma tak słaby charakter to zamiast walczyć w życiu, poddaje się uciekając do najłatwiejszych rozwiązań..............

Do FEniX_!!: jeśli nie znałeś tego człowieka to lepiej przemilcz tą sprawę.

Do Marcin_23: nie znałem człowieka i wcale nie zależało mi na ocenie jego osoby.......jeśli tak to odebrałeś.

Ale tak zazwyczaj bywa.

A tak na marginesie.....jak miałem odebrać te " to lepiej przemilcz "?

nie rozumiem, skąd to zainteresowanie czyjąś śmiercią ?! wiem, że łomża to małe miasto i w sumie niewiele się dzieje, ale plotkowanie o czyjejś tragedii jest chyba poniżej godności. nie wiem kim był ten człowiek i czy ma żonę, dzieci, jeśli tak, to mam nadziej, że nie dowiedzą się, że ich ojciec stał się wydarzeniem tygodnia w łomży

Znałem Marcina pozostawił żone i dziecko.

gosiak ma racje może lepij zakończmy ten temat.

[*]

jaki Marcin, nazywał się Wojtek i był spoko gościem, szkoda człowieka qrde, miał żonę i syna :(((((

Znałam Wojtka, znam jego żonę Aldonę i synka Mikołaja. Nie potrafię znaleźć słów i opisać co czuję.Tragedia.

Jolek masz tupet , nie ma co , jeszcze napisz na forum co było przyczyna , a rodzinka Ci podziękuje , działasz jak poczta pantoflowa

Moorgan

Tak, jeszcze brakuje Jolek, zebyś podał dokładny adres. Pzrecież to tragedia, więc trzeba zachować umiar.

Co za ******** moderator pozwala na zakladanie takich tematow!!!!
Zamknac ten temat - co was obchodzi czyjas tragedia?

Moze porozmawiamy o was albo o waszych rodzinach? Dobrze bedziecie sie wtedy czuli?

Pojebani lowcy sensacji...

Idea warta krwi

a co was obchodzą cudze sprawy i problemy zajmijcie sie swóją dupą ludzie wyluzujcie

Także uważam, że moderator winien ten wątek skasować. Widziałem na własne oczy następstwa tego zdarzenia. Do tej chwili nie mogę dojść do siebie. Morze krwi i policja po cywilnemu robiąca szkice sytuacji. Być może znałem chłopaka osobiście. Płakać mi się chce, bo niektórzy tak chcieliby żyć, a On tak łatwo się poddał !!! To wielka tragedia i chylę czoło. [*] [*] [*] Pytanie przy okazji do komendanta policji ?! Dlaczego nie izolowane jest dla przygodnych świadków miejsce takiego zdarzenia??? Obok jedli obiad nie świadomi niczego ludzie. Wychodząc doznawali szoku !!!

zmienicie temat jedna osoba napisze to a druga tamto i take fantazje z tego powychodza ze glowa mala:( szkoda goscia

a Misiek_2lo sie jeszcze cieszy:/ co za ludzie....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org