Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A ja wam mówię!!! |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A ja wam mówię!!! |
ooooooooooo a co cie tak wzielo?? :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
odwilż zwoje popuściła w lepku:)
|
|
Trza z modą przecie!
|
|
no coś ty fanka:):) Teraz moda na strzały obok głowy od wczoraj nastała:):):)
|
|
o nie wiedzialam....kupie pistolet na kulki to se poprobuje :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
I właśnie oni tam idą. powiązane te szczały ze smoleńskiem były, Macierewicz ju tam jest.
|
|
trafię albo nie trafię ? Fajoska zabawa:):):) Jak nie trafię to eska z ERKI napiszę a jak trafię to będzie awans i pogrzeb z honorami na koszt panstwa :):)
|
|
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa a to czemu chybili??? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
|
ja mam korkowca
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |