Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TUSK |
wierzycie w to że może mieć coś wspólnego z rosyjskim wywiadem? Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TUSK |
ja mam to dla czego on nie może?? a co gorszy jest odemnie???
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/title,Zginal-rosyjski-prokurator-To-ma-zwiazek-z-aresztowaniem-w-Polsce,wid,14153703,wiadomosc.html TERAZ PYTANIE, KTO NASTĘPNY ? Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
eeeeeee tam...dajcie spokoj....ludziom sie nudzi i wymyslaja cuda... lepiej by zrobili zeby sie wzieli za pomoc komus a nie z tuska szpiega robic.... to tak samo jak uslyszalam ze katastrofa pod smolenskiem to byl zamach terrorystyczny bo takie plotki tez chodzily a teraz kaczynskiego chca zamordowac i to pewnie tez na tuska zrzuci...dlatego wiadomosci ogladam rzadko bo ci ludzie coraz glupsi Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
SAMOBÓJSTWA TO TEŻ PRZYPADEK? PYTANIE TYLKO KTO POCIĄGA ZA SZNURKI Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
kolejna zagadka którą muszę rozwiązać osobiście Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
oooo no to zycze powodzenia detektywie:P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Jedno mnie dziwi, dlaczego nie mówili w telewizji że samolot prezydencki co ostatnio leciał do i z chin , lądował kilka razy w ROSJI!!!!CO JEST GRANE. Był o tym artykuł na nizależna.pl
|
|
Dolewali benzyny tańszej.
|
|
|
|
img]http://img.hopaj.pl/images/3/0/30f0fae5b417fe80ea06ed84c9ec90b8.gif
|
|
|
|
Donald przesadza ostro, ale co to mnie obchodzi jak to pojb... kraj ?)@.)%.!(*(.?
|
|
pogrzebałem trochę w IPN-ie i znalazłem coś co może zainteresować naszych obywateli. MAM TECZKĘ NA PANA DONALDA TUSKA, SZCZEGÓŁOWYCH INFORMACJI UDZIELĘ POTEM Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |