niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pijany kanarzysta

Jadąc sobie w piątkowy wieczór z koleżanką autobusem lini"8" na zakupy.Wsiedlo do autobusu dwóch kanarzystów!Ich głośny śmiech, nieprzyjemny zapach i dziwne zachowanie najwidoczniej świadczyło o znacznym upojeniu alkoholowym!Jeden z nich podjął sie próby kontroli biletu lecz spotkał sie z nieprzyjemna odmową:"Jaja pan sobie robi...?"
Co myślicie na ten temat???powinno to być karalne!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pijany kanarzysta

Trzeba było zadzwonić od razu na policję.

Widze ze z kierowców autobusów MPK przeszło na kanarów.

Najpierw pijany kierowca autobusu, teraz pijane kanary, a ciekawe co będzie za dwa miesiące.

no i dobrze, latwiej bedzie zwiac :P

Autor: Domino (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 10-12-05 12:58

Najpierw pijany kierowca autobusu, teraz pijane kanary, a ciekawe co będzie za dwa miesiące.

...pijani pasażerowie :)

Zimno im było wiec chłopaki się rozgrzali ;-)

Za dwa miesiące będzie cały autobus pasażerów różnej płci i wieku pijanych w sztok. Tak, tak - najpierw kierowca, potem kanary, to teraz wypada na nas.

Teraz będzie piany Pasażer :P

Może nie długo kanarom będziemy płacić flaszką za nieskasowany bilet:P:P
A co do pijanych pasażerów to najwięcej można zobaczyć w "Lany Poniedzialek" heh;]

flszka za drogo, jedno piwo wystarczy

slodki_aniolek, a jak wygladala ta osoba przez ciebie opisywana? Czy może był to taki wysoki blondyn(?), czy średniego wzrostu o ciemnych włosach? a może jeszcze inaczej?

a co to was k..... obchodzi czy był pijany czy nie?!co żal wam że się sam najeb.... a z wami się nie podzielił.a jak wy codziennie najebani łazicie,nieroby- to uważacie że jest ok! tylko komuś dupę opier... to jest fajnie.zachowujecie się jak banda wieśniaków,tylko czekacie komu by tu bupe obsmarować, i śmiać się z kogoś,na siebie popatrz baranie jeden z drugim, i tylko sie zastanawiacie,co też dziś będę robił? a co wy możecie robić- NIC- jak zawsze! Krowy doić hamy - do tego się nadajecie.

ptysiu 91, a pamiętasz jak jechaliśmy pociągiem? wyglądałeś wtedy przez okno a ja wystawiłem dupę?!ludzie mówili na dworcu- popatrzcie jakie ładne bliźniaki.

lubama proszę o troche kultury z twojej strony, to jest forum, to jest miejsce publiczne. Jesli jestes pewny swoich racji podaj swoje imie i nazwisko, gdyz swoja wypowiedzia mogles kogos urazic
Wracajac do twojej wypowiedzi chcialbym dodac, iz osoba o ktorej dyskutujemy najwyrazniej była w PRACY, gdyż z relacji osoby ktora załozyła ten topic wynika, iz usilowała ona kwestionować to, czy dana osoba ma bilet czy nie. Moim zdaniem, gdyby kanar był po pracy moglby robic co chce. I tutaj jest pies pogrzebany. Wiec jeszcze raz prosze o wiecej kultury nastepnym razem. Wedlug mnie Twoje wulgaryzmy świadcza tylko o Tobie.

Pozdrawiam

lubama czyli aż tak toja morda wyglada ? Czy nasz du** a nie morde !!

Misiek-2lo tak to był wysoki blądyn i niższy brunet!

A co do lubamy to także prosze o troche kultury!krów to ja niemam wiec sie zastanów co ty piszesz i do kogo!!!ja wyraziłam tylko skandaliczne zachowanie pracowników Komunikacji Miejskiej a o co ty sie tak prójesz??

slodki_aniolek, tak na boku to oni nie sa pracownikami MPK. Jest to zewnetrzna firma.

Może lubama jesteś kanarem że tak ich bronisz ??. Ja osobiście nienawidzę sk....synów. Wszystkich, pomimo iż zdaję sobie sprawę że pracę tę wykonują różni ludzie, ale sami są sobie winni opinii o nich.
Przykład : Lat temu naście kiedy to na Szosie Zambrowskiej przychodnia tętniła pacjentami, zostałem zawieziony ze złamaną nogą. Prześwietlenie, gips. Do domu jednak musiałem wrócić już o własnych siłach. Niezgrabnie skacząc na jednej nodze dotarłem na odległy przystanek MPK który dla zdrowonoga jest tuż obok. Pech chciał że nie miałem biletu, a "pobliski" kiosk był zamknięty. A były to czasy gdy kierowcy autobusów nie prowadzili jeszcze sprzedaży biletów. Cóż miałem robić ??!. Pojechałem na "gapę" i trafił się nalot kanarów. Na nic zdały się tłumaczenia że noga boli jak cholera i świeży gips i kiosk był zamknięty. Nie było litości z ich strony. Ale cóż ząb za ząb....

Misiek-2lo ale tak czy siak to oszuści niedość że prubują wymusić pieniądze za brak biletu nie udzielając żadnego pokwitowania to najwyraźniej wykonują pracę pod wpływem alkoholu!! skandal!! niech ktoś w końcu ich skontroluje!! Jak oni wykonujo prace i za co im firma płaci!!!

slodki_aniolek:nie wiem jak to napisac ale napisze to tak.
1.oni sa po to by sprawdzac czy ludzie kasuja bilety wiec nie sa oszusci, ba zdarza sie tak ze sa jakies nieporozumienia ktore nie sa z naszej winy(nie ma tuszu w kasowniku,kasownik nie kasuje itp.itd.)
2.nie wymuszaja he pieniedzy za brak biletu jak se to wyobrazasz?:)
3.hmm odnosnie pokwitowania to wiem ze daja takie karteczni w ktorej jest data wystawienia mandatu i kwota jaka trzeba uiscic w MPK w Łomży,ale nie wiem mnie nigdy bez biletu nie zlapali:)
4.alkohol hmmm...co by tu napisac no nie wiem nie widzialem tego na wlasne oczy ale jak widze co tu ludzie pisza to jestem prawie przekonany ze tak bylo i jestem tego zdania ze nie powinno sie pracowac pod wplywem alkoholu-nic wiecej
5.fakt jest faktem ze MPK w Łomży moze zrobic kontrole na tzw."kanarow" i moze z nimi rozwiazac kontrakt:)
6.wykonuja prace bardzo dobrze liczba wystawienia mandatow wzrosla od poprzednich kontrolerow z MPK:P
7.chyba ost. punkt :} nie placi im firma zarabiaja sami na siebie ile osob zlapia to maja z tego % czesc idzie na MPK wiec im wiecej osob zlapia to maja wiecej kasy

no to sie rozpisalem i chyba styknie tego dobrego, aha i nie popieram tego co oni robia ani tych ktorzy nie kasuja biletow:)

Aby być kontrolerem trzeba mieć do tego predyspozycje. Trza być bezwzględnym, nie znającym litości, chłodnym i wrednym sukinkotem!
No bo popatrzcie sami na czym ten zawód polega: pierony żywią nadzieję, żeby jak najwięcej ludzi w pojeździe nie skasowało biletu, a wtedy oni jak te sępy, dobiorą im się do skóry...
Osobiście wolałabym ulicę zamiatać niż żyć z mandatów i z, na ogół, sklerozy biednych, zagonionych, dźwigających brzemię dnia codziennego ludzi...

Jantar

Dzisiaj przy mnie zwiał jeden gościu kanarom, ci go zaczeli gonic ale bez rezultatu :)

*fLoorek* chłopaki powinni zadbac troche o kondycje :P hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org